Black Panther: Wakanda Forever – Δείτε πώς γυρίστηκαν οι υποβρύχιες σκηνές

Ο υπεύθυνος οπτικών εφέ Geoffrey Baumann εξήγησε πώς η ομάδα χρησιμοποίησε ένα σύνολο πραγματικών υποβρύχιων γυρισμάτων και τεχνικών οπτικών εφέ για να δημιουργήσει τις αξέχαστες σκηνές του φιλμ

Η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τα παρασκήνια που δείχνει πώς έγιναν οι υποβρύχιες σκηνές της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever».

Ο υπεύθυνος οπτικών εφέ Geoffrey Baumann εξήγησε πώς η ομάδα χρησιμοποίησε ένα σύνολο πραγματικών υποβρύχιων γυρισμάτων και τεχνικών οπτικών εφέ για να δημιουργήσει τις αξέχαστες σκηνές του φιλμ.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Ryan Coogler, το σενάριο ο Coogler και ο Joe Robert Cole και την παραγωγή ο Kevin Feige και ο Nate Moore.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Angela Bassett, Martin Freeman, Winston Duke και Florence Kasumba, καθώς και οι νεοφερμένοι Tenoch Huerta, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livinalli.

Στην υπόθεση του φιλμ, μετά τον θάνατο του βασιλιά T’Challa, η βασίλισσα Ramonda, η Shuri, ο M’Baku, η Okoye και οι Dora Milaje, πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia και του Everett Ross, να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα.

Πηγή: watchandchill