«Knock at the Cabin»: Έγινε η πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη

Το σενάριο ακολουθεί μια οικογένεια, η οποία κάνει διακοπές σε μια απομονωμένη καλύβα στο δάσος, όταν το σπίτι τους περικυκλώνεται από οπλισμένους αγνώστους

Ο μετρ των ταινιών μεταφυσικού μυστηρίου, Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας «Knock at the Cabin» στη Νέα Υόρκη.

Ο σκηνοθέτης της «Έκτης Αίσθησης» συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μπάβνα Βασβάνι και τα τρία τους παιδιά και πόζαρε για τους φωτογράφους τόσο με την οικογένειά του όσο και με τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στην ταινία. Μεταξύ αυτών οι Ντέιβ Μπατίστα, Νίκι Αμούκα-Μπερντ, Άμπι Κουίν, Τζόναθαν Γκροφ, και Μπεν Όλντριτζ.

Το σενάριο ακολουθεί μια οικογένεια, η οποία κάνει διακοπές σε μια απομονωμένη καλύβα στο δάσος, όταν το σπίτι τους περικυκλώνεται από οπλισμένους αγνώστους, οι οποίοι τους ζητούν να κάνουν μία επιλογή για να αποτρέψουν μια μεγάλη αποκάλυψη.

Στην ταινία, η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Πολ Τρεμπλέι, «The Cabin at the End of the World», πρωταγωνιστούν επίσης ο Ρούπερτ Γκριντ και η εννιάχρονη ταλαντούχα Κρίστεν Κού.

Το «Knock at the Cabin» είναι η 15η μεγάλου μήκους ταινία του ταλαντούχου σκηνοθέτη από την κυκλοφορία του «Praying with Anger» το 1992, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: ταινία