«It Ends With Us»: Θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με τους Blake Lively και Justin Baldoni

Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016, με τη συγγραφέα, Κολίν Χούβερ, να το χαρακτηρίζει ως το πιο δύσκολο βιβλίο που έχει γράψει ποτέ

Το μπεστ σέλερ της Κολίν Χούβερ «It Ends With Us» θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστές τους Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι όπως επιβεβαίωσε το «Variety».

Η ταινία της Sony Pictures και των Wayfarer Studios βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής με τον Μπαλντόνι ν΄αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή.

Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία της Λίλι η οποία μετακομίζει στη Βοστώνη και ξεκινά τη δική της επιχείρηση. Οταν γνωρίζει τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ράιλ Κινκέιντ, ξαφνικά η ζωή της αλλάζει. Ωστόσο η μεγάλη του απέχθειά για τις σχέσεις είναι ανησυχητική. Και παρόλο που η Λίλι γίνεται η εξαίρεση στον κανόνα του, προσπαθεί να μάθει τους λόγους που ο Ράιλ απέφευγε να δεσμευτεί. Όταν εμφανίζεται ο πρώτος της έρωτας «όλα όσα η Λίλι έχτισε με τον Ράιλ απειλούνται».

Το βιβλίο «It Ends With Us» κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016, με την συγγραφέα να το χαρακτηρίζει ως «το πιο δύσκολο βιβλίο που έχω γράψει ποτέ». Eχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες και βρίσκεται στη λίστα των best seller των New York Times για περισσότερες από 90 εβδομάδες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: ταινία