Κλείσιμο

Χάρης Δούκας στον ΣΚΑΪ: Δεν είναι προτεραιότητά μου οι κάμερες- Ναι, όπου χρειάζεται

Τι είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων για τις προτεραιότητές του στην πρωτεύουσα, στην τελική ευθεία πριν τη μάχη του β΄ γύρου 

«Οι κάμερες είναι ένα επικουρικό μέσο. Στην πολιτική χαράσσουμε προτεραιότητες. Εμείς λέμε ελληνική αστυνομία, δημοτική αστυνομία και αστυνομία της γειτονιάς, μετά φωτισμός σε πλατείες και δρόμους σκοτεινούς και όπου χρειάζεται, κάμερες, αλλά όχι σε παιδικές χαρές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ για τις προτεραιότητες του συνδυασμού του.

«Έχει πολύ σημασία που μπαίνουν οι κάμερες και ποιος καταγράφει και ποιος αξιοποιεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δούκας.

Αναφορικά με τον Λόφο του Στρέφη, σημείωσε ότι συμφωνεί με την ανάπλαση καθώς είναι «ρημαδιό» διευκρίνισε ωστόσο ότι διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο προγραμματίζεται να γίνει. «Δεν αποφασίσουμε και διατάσσουμε. Η δημοτική αρχή να συζητήσει με τους κατοίκους ώστε να μην υπάρχουν συγκρούσεις», τόνισε.

Για το μετρό στα Εξάρχεια, είπε ότι ο ίδιος τάσσεται υπέρ, προσθέτοντας ότι χρειάζεται σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χώρου. «Να υπάρχει πλατεία και ελεύθερος χώρος» είπε ενδεικτικά 

Για τον μεγάλο περίπατο, υπογράμμισε ότι δεσμεύεται «να αφήσει την Πανεπιστημίου στην ησυχία της. Ό,τι έγινε έγινε» και πρόσθεσε πως «δέσμευσή μου είναι να ανοίξω τη Βασ. Όλγας, γιατί ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι στο Παγκράτι. Δεν ξαναταλαιπωρήσω τους κατοίκους με πειράματα», κατέληξε.

Πηγή: skai.gr