Νέα Ευκαρπία: Καρέ-καρέ το βίντεο της ληστείας με αρπαγή ιδιοκτήτη επιχείρησης

Ληστεία με αρπαγή

Οι δύο δράστες, «έσερναν» με το αυτοκίνητο τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για τέσσερα χιλιόμετρα, ενώ ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για τον εντοπισμό τους. Οι δύο άνδρες βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σοκ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα, στο οποίο καταγράφεται καρέ - καρέ το πρωτοφανές περιστατικό της ληστείας με αρπαγή ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Οι δύο συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη μετά το ανθρωποκυνηγητό από τους αστυνομικούς για τον εντοπισμό τους.

Οι δύο άνδρες Ρομά, ηλικίας 41 και 45 ετών, πήγαν να ληστέψουν μια βιοτεχνία στη Νέα Ευκαρπία, ωστόσο δεν κατέστη τόσο εύκολο καθώς ο ιδιοκτήτης δεν τους άφησε έτσι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως οι δράστες, «έσερναν» με το αυτοκίνητο τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για τέσσερα χιλιόμετρα. Κανείς δεν γνωρίζει γιατί δεν σταμάτησαν νωρίτερα το αυτοκίνητο ούτως ώστε να φύγει ο 33χρονος, όμως εκτιμάται ότι έψαχναν το κατάλληλο σημείο για να μπορέσουν να διαφύγουν γρήγορα.

Ο 33χρονος βγήκε τελικά από το όχημα και κατάφερε να επιστρέψει στην επιχείρησή του ελαφρά τραυματισμένος.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που ο ένας εκ των δύο δραστών βγαίνει τρέχοντας από το γραφείο του 33χρονου ιδιοκτήτη, με τον δεύτερο να τον καταδιώκει. Ο 33χρονος τον έπιασε και τον ακινητοποίησε κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα.

Ακολούθησε μάχη μεταξύ ιδιοκτήτη και κακοποιού, προκειμένου εκείνος να απεγκλωβιστεί από τα χέρια του 33χρονου και να επιβιβαστεί στο μαύρο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός του για να το σκάσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο δράστης μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τον 33χρονο που τον είχε «γραπώσει» για τα καλά. Ακριβώς εκείνο είναι και το σημείο, που ο οδηγός πατάει γκάζι και φεύγει, με τον ιδιοκτήτη να κρέμεται κυριολεκτικά από το όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν οι κακοποιοί να τον σύρουν με το αυτοκίνητο και να τραυματιστεί.

Πηγή: skai.gr