Συνελήφθησαν 2 άτομα για την ληστεία στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης

Νέα Ευκαρπία: Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος της ληστείας

Ο κατηγορούμενος και οδηγός του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε για την ληστεία στην Νέα Ευκαρπία εντοπίστηκε από τις πινακίδες

Σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση της ληστείας σε επιχείρηση στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι ελληνικές αρχές.

Αρχικώς συνελήφθη ο δράστης- οδηγός του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε για την ληστεία στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 42χρονο Ρομά που εντοπίστηκε από την πινακίδα του οχήματος μάρκας μερσεντές που χρησιμοποίησε και είχε καταγραφεί στην κάμερα της επιχείρησης.

Συνελήφθη στο σπίτι του.

Εν συνεχεία οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη δευτέρου ατόμου.

Υπενθυμίζεται πως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην προσπάθεια του να σταματήσει τον δράστη εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο των ληστών.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε βιοτεχνία επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πραγματοποιούσε χρηματική συναλλαγή με έναν πελάτη. Το θύμα αντιλήφθηκε πως ένας άνδρας έπαιρνε χρήματα από το ταμείο και προσπάθησε να τον σταματήσει.

Τότε ο πελάτης που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη. Του έβαλε τρικλοποδια με συνέπεια να πέσει στο πάτωμα με τα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από την επιχείρηση περίμενε ο συνεργός με το αυτοκίνητό του. Ο δράστης βγήκε από τη βιοτεχνία και επιβιβάστηκε σε αυτό.

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης έτρεξε να προλάβει το αυτοκίνητο και στη προσπάθειά του να σταματήσει τους δράστες, εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα.

Στην περιοχή του εργοστασίου “ΤΙΤΑΝ“, ο 33χρονος άνδρας κατάφερε να “δραπετεύσει” από τα χέρια των δραστών και να επιστρέψει στην επιχείρησή του.

Από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

«Ήταν πίσω στην αποθήκη να πάρουν υλικά. Τον είδε να παίρνει χρήματα από το ταμείο. Ο πελάτης του έβαλε τρικλοποδιά και χτύπησε και στο κεφάλι. Πήραν μαζί τους τον γιό μου. Τον επέστρεψε πίσω ένας με μηχανάκι. Είναι τρομερό αυτό που έγινε», αναφέρει σε δηλώσεις του και σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του θύματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει τραύμα από δάγκωμα στο χέρι.

Ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει περίπου 500 ευρώ.

Πηγή: skai.gr