Την Κυριακή 8 Μαΐου, ο Αλέξανδρος παίρνει όλα τα απαραίτητα και φεύγει για bbq, παρέα με ανθρώπους που γνωρίζουν τι θα πει καλός μεζές.

Mε το #BBQStories, φτάνει στη Σαλαμίνα και αφού βοηθήσει τους εργάτες των Ναυπηγείων, στήνει το bbq και ετοιμάζει «Χταπόδι Ψητό Μαρινάτο & Πικάντικες Γαρίδες».

Η επιστροφή από τη Σαλαμίνα έχει τρέξιμο στην περιοχή Λιπάσματα του Πειραιά, παρέα με έναν φίλο, ο οποίος αργότερα τον συστήνει σε έναν από τους πιο έμπειρους και ξακουστούς ψήστες της Καστέλας.

Η συνέχεια έχει γνωριμία με τους ψαράδες της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου και για λίγο ο Αλέξανδρος ζει όλη την εμπειρία της πολύβουης αγοράς. Μαζί με τους ανθρώπους της Ιχθυόσκαλας, ετοιμάζει «Ψάρι Ψητό Με Μυρωδικά & Βουτυράτες Αχνιστές Καραβίδες».

Μέχρι την επόμενη απόδραση και το επόμενο bbq, κρατάμε αναμμένη τη φωτιά και απολαμβάνουμε λαχταριστές συνταγές με καλή παρέα.


 

Πηγή: skai.gr

Survivor: Σκληρή μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας - Δείτε το trailer
Survivor: Γεμάτο ανατροπές το δεύτερο Συμβούλιο – Οι 4 υποψήφιοι
Survivor: Απαράδεκτη συμπεριφορά Στάθη, έχασε και τα έκανε λαμπόγυαλο

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις