Survivor: Σκληρή μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας - Δείτε το trailer

Μετά από ένα επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor, αναδείχθηκε η τελική τετράδα των υποψήφιων προς αποχώρηση αφού μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Απόστολος Ρουβάς και ο  Άρης Σοϊλέδης τέθηκαν στη διάθεση της ψηφοφορίας του κοινού.  

Η απόφαση του Τάκη Καραγκούνια να ψηφίσει, μέσω της ατομικής ασυλίας, τον Άρη Σοϊλέδη φέρνει τα… πάνω - κάτω και στις δύο ομάδες.

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφέρει πως η ανατροπή επαναλαμβάνεται, καθώς κι ο ίδιος πριν από μερικές εβδομάδες είχε πράξει ακριβώς το ίδιο ενώ ο μισθοφόρος εξηγεί την απόφασή του, προτάσσοντας το αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει απέναντι στο κοινό που παρακολουθεί το reality επιβίωσης. Ο Άρης Σοϊλέδης  αντιδρά έντονα στην υποψηφιότητά του, επισημαίνοντας στρατηγική κίνηση του Τάκη για να τον θέσει εκτός SURVIVOR. Ποιοι συμφωνούν και ποιοι διαφωνούν με την υποψηφιότητα του ποδοσφαιριστή;

Δείτε το trailer:

Μπλε και Κόκκινοι δίνουν για ακόμη μια φορά ραντεβού στο στίβο μάχης

Πολλοί εξ αυτών δεν αντέχουν και λυγίζουν όταν ακούν από τον Γιώργο Λιανό το έπαθλο επικοινωνίας που διεκδικούν έπειτα από 138 ημέρες μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν τηλεφωνικά με την οικογένειά τους! 

Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στον συγκλονιστικό αγώνα που ακολουθεί;
                                          
#SurvivorGR
Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece
Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece
Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece
 

Πηγή: skai.gr