Survivor: Γεμάτο ανατροπές το δεύτερο Συμβούλιο – Οι 4 υποψήφιοι

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor και να στείλουν τους Μπλε στην Κάλπη. 

Το Συμβούλιο που ακολούθησε επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις. Αρχικά οι Μπλε έβγαλαν υποψήφιο μέσα από την κάλπη τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, μιας και ο Τάκης Καραγκούνιας κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στη συνέχεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία για πολλοστή φορά, έπρεπε να επιλέξει έναν ακόμη κόκκινο προς αποχώρηση, μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Προς έκπληξη όλων η Ναυσικά κατάφερε μετά από αρκετές άδικες υποψηφιότητες, κάποιες από τις οποίες μετατράπηκαν και σε αποχωρήσεις όπως της Τζο, να υποδείξει κάποιον με το κριτήριο που υποτίθεται ότι ψηφίζει τόσο καιρό, δηλαδή το αγωνιστικό. Η Ναυσικά έδωσε τον Απόστολο Ρουβά κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο, και επειδή αν και αυτή τη φορά έπραττε διαφορετικά, δεν θα έβρισκε μέρος να κρυφτεί.

Ο Απόστολος δέχθηκε την υποψηφιότητα από την κουμπάρα αδιαμαρτύρητα και τόνισε πως δεν έχει λόγο να ανησυχεί.

Και ενώ όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, παίρνει τον λόγο ο Τάκης Καραγκούνιας με το δεύτερο κολιέ ατομικής ασυλίας, και εξαπολύει καινούρια βόμβα. Ο παίκτης τον οποίο έδωσε και συμπλήρωσε την τετράδα των υποψηφίων είναι ο Άρης Σοίλέδης.

Ο Τάκης ισχυρίστηκε ότι ο Σοϊλέδης θα έπρεπε να τεθεί στην κρίση του κοινού, μετά την παράβαση που διέπραξε από κοινού με τον Γιώργο Ταλάνσεφ, προκειμένου να αποφασίσει ο κόσμος αν του αξίζει να παραμείνει το Survivor. Η αιτιολογία αυτή δεν άρεσε στον Άρη, ο οποίος είπε ότι ήδη εκτίει την ποινή που του όρισε η παραγωγή και το θέμα θα έπρεπε να θεωρείται λήξαν.

Στη συνέχεια περισσότεροι παίκτες πήραν τον λόγο μετά από ερώτηση του Λιανού, και εξέφρασαν την άποψη ότι το να τεθεί ο Άρης στην κρίση του κοινού μετά την παράβαση στην οποία υπέπεσε, ικανοποιεί ένα αίσθημα δικαιοσύνης, το οποίος είχε κατακρεουργήσει με την πράξη του ο ποδοσφαιριστής των Μπλε. Όσην ώρα όμως ο Σοϊλέδης βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο, ο έτερος παραβάτης δεν έβγαλε άχνα. 

Πηγή: skai.gr