Σε πλήρη εξέλιξη η «επιχείρηση τελικός Κυπέλλου» (βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η «επιχείρηση τελικός Κυπέλλου» για την οποία έχουν κινητοποιηθεί συνολικά 5.000 άνδρες της ΕΛΑΣ, στη σκιά και των επεισοδίων της Παρασκευής με ελαφρά τραυματίες έξι αστυνομικούς. 

Αυτή την ώρα έχει φτάσει ο μεγαλύτερος όγκος της πομπής των πούλμαν του ΠΑΟΚ στα διόδια των Αφιδνών, όπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Πρόκειται για 100 πούλμαν που ελέγχονται μαζί με τους επιβαίνοντες και αναχωρούν ανά δέκα με συνοδεία με προορισμό την Αθήνα και το ΟΑΚΑ για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου του ποδοσφαίρου με την ΑΕΚ. Τα πρώτα πούλμαν έφτασαν στις Αφίδνες μετά τις 11 το πρωί. Οι δύο δεξιές λωρίες στα διόδια έχουν κλείσει για να πραγματοποιηθούν οι έλεγχοι.  



Σε ό,τι αφορά το στάδιο, κανένας οπαδός δεν θα μπορεί να προσεγγίσει το χώρο χωρίς εισιτήριο, ενώ θα γίνονται συνεχώς έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας από την αστυνομία, ακόμα κι εντός του γηπέδου, ενώ οι οπαδοί θα υποχρεούνται να έχουν μαζί τους εισιτήριο και ταυτότητα.

Εξάλλου, θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του ΟΑΚΑ ενεργές κάμερες σε όλους τους χώρους, ενώ οι ομάδες των οπαδών θα βρίσκονται μακριά η μία από την άλλη, και σε κάθε διάζωμα σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου θα υπάρχουν δεκάδες αστυνομικοί.

Πηγή: skai.gr - sport-fm.gr