Το πρόγραμμα της επίσκεψης Πομπέο στα Χανιά- Η φιλοξενία Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί το απόγευμα για τα Χανιά, όπου το βράδυ θα φιλοξενήσει στο πατρικό του σπίτι τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μάικ Πομπέο.

Την Τρίτη το πρωί οι κ.κ. Μητσοτάκης και Πομπέο θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βάσης της Σούδας.

Στη συνέχεια, στις 11.20 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών, στην 115 Πτέρυγα Μάχης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 13.15 ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα έχουν γεύμα εργασίας στο πατρικό σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Στις συναντήσεις θα συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή. 

Στις 17.00, το απόγευμα της Τρίτης, Μητσοτάκης και Πομπέο θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας παρουσία της υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη.
 

Πηγή: skai.gr