Και μείωση του ορίου του 3% για την είσοδο στη Βουλή συζητά τώρα η κυβέρνηση

Και την μείωση του ορίου 3% για την είσοδο ενός κόμματος στη βουλή συζητάει τώρα η κυβέρνηση, όπως διέρρευσε χθες το βράδυ το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, άφησε ανοιχτό και το θέμα της διατήρησης κάποιου μπόνους, αλλά και το ενδεχόμενο να βρεθούν οι τρεις ψήφοι για να συμπληρωθούν οι διακόσιες. Είπε μάλιστα ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για ζυμώσεις μέχρι τις 20 του μηνός που θα ψηφιστεί ο νόμος.

Η Βουλευτής του Ποταμιού, Κατερίνα Μάρκου, ξεκαθάρισε σήμερα με δηλώσεις της, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει την κυβερνητική πρόταση για κατάργηση του μπόνους.

«Η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να είναι δυνατή και σταθερή και αυτό θα πρέπει να το αποφασίσει ο λαός» είπε.

Ανέφερε επίσης ότι η ίδια δεν είναι πιο κοντά ούτε στη ΝΔ, ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ και κατέκρινε τον κύριο Θεοδωράκη που εμφανίστηκε το προηγούμενο διάστημα να φλερτάρει πολιτικά με τον κύριο Τσίπρα, λέγοντας ότι αυτό ζημίωσε το Ποτάμι.

«Εμείς δεν είμαστε παπατζήδες. Οι διαρροές που κάνει η κυβέρνηση, ότι δήθεν θα ψηφίσουμε εμείς ή ότι θα συμπορευτούν με την δική μας πρόταση, δεν μας αφορούν», είπε στον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Πηγή: skai.gr