ΧΑ: Τους ανάπηρους και ηλικιωμένους τους χτύπησε το «μόρφωμα» ΠΑΣΟΚ

Επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε το Σάββατο η Χρυσή Αυγή, λίγες ώρες αφότου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε την ΧΑ «ναζιστικό μόρφωμα» που δια της παρουσίας της στην Βουλή προσβάλει την Δημοκρατία, προσθέτοντας μάλιστα πως το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πρέπει να προβλέπει προστασίες για ανάπηρους και ηλικιωμένους έναντι των «νοσταλγών του Χίτλερ και αρνητές του Ολοκαυτώματος» που ενδέχεται να θέλουν να τους ρίξουν «στον Καιάδα».

«Ανάπηρους και ηλικιωμένους συμπολίτες μας χτύπησε το ΠΑΣΟΚ, το πιο διεφθαρμένο μόρφωμα στην Ευρώπη», απάντησε δηκτικά η Χρυσή Αυγή, συμπληρώνοντας πως το ΠΑΣΟΚ έχει «έχει κατακλέψει τη χώρα και έχει μετατρέψει το πολίτευμα από Δημοκρατία σε Κλεπτοκρατία.

«Η Χρυσή Αυγή δεν θα ρίξει στον Καιάδα, αλλά στη φυλακή, όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και κατέκλεψαν τον ελληνικό λαό. Αυτό το γνωρίζουν άριστα οι κλέφτες και οι απατεώνες του πολιτικού κατεστημένου, γι' αυτό και τρέμουν τη ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος», καταλήγει η ανακοίνωση της ΧΑ.

Υπενθυμίζεται πως η πρόβλεψη αντιρατσιστικών προστασιών για ηλικιωμένους και ανάπηρους πολίτες προτάθηκε στα μέσα της εβδομάδας από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), μέσω ανοιχτής επιστολής προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ