ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Nτ. Μπακογιάννη: Ηθικά και πολιτικά σωστό η συστράτευσή μου με τη ΝΔ

Έπραξε αυτό που έπρεπε συστρατευόμενη με τη ΝΔ, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στη διάρκεια της Εθνικής Συνέλευσης του κόμματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Χρησιμοποιείστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 
 
Έπραξε αυτό που έπρεπε συστρατευόμενη με τη ΝΔ, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στη διάρκεια της Εθνικής Συνέλευσης του κόμματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Χαρακτήρισε δύσκολη την απόφαση που πήρε με τον Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθάρισε όμως πως ήταν πολιτικά και ηθικά σωστή.

«Μπροστά μας έχουμε να δώσουμε τη μητέρα των μεγάλων μαχών , πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις» δήλωσε η κ. Μπακογιάννη ενώ, αναφερόμενη στον κ. Τσίπρα και στις επιθέσεις που όπως είπε δέχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως βρίσκονταν πάντα σε αντίπαλα στρατόπεδα.

«Πέντε από τα 19 μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπέρ της 17 Νοέμβρη στο δικαστήριο», κατηγορώντας ταυτοχρόνως το κόμμα της αριστεράς για ανεύθυνο λαϊκισμό.

«Το μέλλον της πατρίδας κρίνεται από εμάς, σήμερα είμαστε αντιμέτωποι με έναν πραγματικό κίνδυνο , οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Για να κερδίσουμε στις εκλογές πρέπει να αφήσουμε πίσω την ξύλινη γλώσσα, να βρούμε την αυτοπεποίθηση και να βγούμε έξω στους χώρους δουλειάς», τόνισε η κα Μπακογιάννη λέγοντας πως το διακύβευμα των εκλογών είναι σαφές.

«Η επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου μπορεί να γίνει αλλά με αξιοπιστία, εμείς δεν είμαστε ούτε τσαμπουκάδες, ούτε ικέτες, δεν ήταν ικέτης ο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν διαπραγματευόταν τη Συνθήκη των Σεβρών, δεν ήταν ικέτης ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν διαπραγματευόταν την ένταξη της χώρας στην Ευρώπη», τόνισε διευκρινίζοντας ότι κανείς δεν θα μας σταθεί αν δεν καταστήσουμε σαφές πως έχουμε το σχέδιο για τη σωτηρία της χώρας.

Νωρίτερα, από τον ΣΚΑΪ, η κ. Μπακογιάννη είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να δει την χώρα της να επιστρέφει στη δραχμή και την εξαθλίωση.
 
Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να αντιτάξει ένα άλλο σχέδιο
Η Ευρώπη ακολουθεί ένα δρόμο που βολεύει τους ισχυρούς, ο οποίος επιβάλλεται στους υπόλοιπους. τόνισε ο Αλέξης…
23.05.2013, 23:19
Ο ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται στην εκ νέου κλήτευση Βενιζέλου και Διώτη
Στην εκ νέου κλήση στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ, των κυρίων Βενιζέλου και Διώτη, προσανατολίζεται …
23.05.2013, 21:31
Το αντιρατσιστικό στη συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων
Tη Δευτέρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.
23.05.2013, 18:55
ΠΑΣΟΚ: Το αντιρατσιστικό ν/σ έχει μεταφερθεί στο επίπεδο των τριών αρχηγών
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου γίνεται λόγος για «αλαζονικές διαρροές», με τις οι οποίες γίνεται προσπάθεια …
23.05.2013, 17:30
Νέο κόμμα από τον Νίκο Νικολόπουλο
Στην ίδρυση κόμματος με το ονομασία "Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα" προχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολ…
23.05.2013, 16:21
Λίστα Λαγκάρντ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την εκ νέου κλήση του πρέσβη Χαλαστάνη
Όπως τονίζουν ο Θεόδωρος Δρίτσας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η εκ νέου εξέταση του κ. Χαλαστάνη είναι απαραίτητ…
23.05.2013, 16:18
Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει παντού
Σοσιαλιστικά και προοδευτικά κόμματα από 70 χώρες ίδρυσαν στη Λειψία επίσημα την Προοδευτική Συμμαχία. Συνέντε…
23.05.2013, 14:38
Κύκλοι ΝΔ: Επαρκές το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο για αντιμετώπιση ρατσισμού
Υπενθυμίζεται πως ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν ζητήσει την άμεση κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή.
23.05.2013, 14:19
Οργή βουλευτή ΧΑ έπειτα από τη λακωνική απάντηση Δένδια για Ιωάννινα
Κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για το έγκλημα στο νομό Ιωαννίνων, που αποδίδεται σε Αλβανό δραπέτη φυλακώ…
23.05.2013, 13:52
Σαμαράς: Η Ιρλανδία μας δείχνει ότι η έξοδος από κρίση δεν είναι δρόμος «χωρίς τελειωμό»
Από την πλευρά του, ο ιρλανδός πρωθυπουργός τόνισε την πολύ ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα που υπάρχει στ…
23.05.2013, 13:13

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 150  Επόμενη

Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.
 

Κίνηση στην Αθήναmyroute.gr

ΣΥΜΒΑΝ

EO3 EO2, Lakkia to Elefsina cross-roads Kranonos sets of maintenance work

Μποτιλιάρισμα

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΩΣ ΤΗ ΘΗΒΩΝ (καμία μεταβολή)