Ντ. Μπακογιάννη: Αδιόρθωτα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

«Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε και να παίζουμε με το μέλλον των παιδιών μας», τόνισε από το Ρέθυμνο η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η 6η Μαΐου είναι η τελευταία ευκαιρία της χώρας μας να ξεφύγει από το χείλος της καταστροφής. Στις 6 Μαΐου δεν κρίνεται μόνο η κυβέρνηση της χώρας αλλά το μέλλον των νεότερων Ελλήνων», τόνισε η κα Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι «αν η επόμενη Βουλή αποτελείται αποκλειστικά από τα αδιόρθωτα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, και τα κόμματα της λαϊκίστικης δεξιάς και αριστερής αντιπολίτευσης, συν το φασιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη».

Καυτηρίασε μάλιστα όσους μέσω των κομμάτων τους επιμένουν αντιμνημονιακά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Απέναντι από τους δύο αδιόρθωτους (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) είναι οι επικίνδυνοι. Λαϊκίστικα και ανεύθυνα κόμματα που λένε τρελά πράγματα που μπορούν να οδηγήσουν στην καταστροφή…».

Η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» είπε ακόμα ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις και ότι ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολος, και τόνισε ότι η λύση είναι στις βαθιές αλλαγές στο κράτος.
Πηγή: skai.gr