Κλείσιμο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπαδήμου – Σαμαρά

Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα, ο κ. Παπαδήμος ενημέρωσε διεξοδικά τον κ. Σαμαρά για τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο και Φραγκφούρτη.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα που έχει προκύψει με την απαίτηση των Ευρωπαίων εταίρων για έγγραφες δεσμεύσεις από τους πολιτικούς αρχηγούς.

Επιστολή προς τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ στην οποία εκφράζει τις θέσεις του σχετικά με τις έγγραφες εγγυήσεις, όπως αυτές είχαν εκφραστεί και προς τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, απέστειλε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΝΔ.

Την ανάγκη μέγιστης αποφασιστικότητας και συνοχής της ελληνικής κυβέρνησης και των δυνάμεων που τη στηρίζουν, ενόψει των κρίσιμων προβλημάτων που έχει η Ευρώπη, ανέδειξαν ως κύριο πρόταγμα στη συνάντησή τους ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Πηγή: skai.gr