Κλείσιμο

Νέες βολές Πάγκαλου κατά του ΣΥΡΙΖΑ

«Κόμμα τραμπούκων» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

Ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες και τους προπηλακισμούς πολιτικών, έκανε λόγο για πράξεις βίας και αθλιότητας.

Είπε παράλληλα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να καταγγείλει τους τραμπούκους, αλλά αντιθέτως ενισχύει την τραμπούκικη λογική της πολιτικής.

Ο κ. Πάγκαλος προανήγγειλε το κλείσιμο 40 οργανισμών που μέχρι τώρα δεν κατέθεσαν στοιχεία για τα οικονομικά τους, ενώ τάχθηκε υπέρ της μερικής άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο.

Δήλωσε υπέρ της συνεργασίας και είπε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η συναίνεση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ δεν επετεύχθη επειδή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσιοποίησε με «θριαμβευτικό τρόπο» τη συζήτηση που είχε με τον κ. Παπανδρέου.

Σχολιάζοντας τον αναβρασμό στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι σύσσωμη η ΚΟ στήριξε τον πρωθυπουργό και ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο.

Μάλιστα, σημείωσε ότι η πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ έδωσε άλλη πνοή στην κυβέρνηση.

Είπε ακόμα ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην οικονομία.

Για την κατάσταση στην Αθήνα, είπε ότι οι λύσεις δε βρίσκονται δια της μαγικής ράβδου και τόνισε ότι είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί η πολιτική του επαναπατρισμού.
Πηγή: skai.gr