Ξανά στο εδώλιο ο Τζόνι Ντεπ: Κατηγορείται για ξυλοδαρμό πρώην συνεργάτη του

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το 2017 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «City of Lies».  

Ξανά στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ θα είναι η Camila Vasquez, για να τον υπερασπιστεί, μετά τη μεγάλη νίκη του ηθοποιού στη δύσκολη δίκη με την πρώην γυναίκα του Άμπερ Χερντ. 

Ο σταρ του Hollywood, αυτή την φορά κατηγορείται για ξυλοδαρμό και συγκεκριμένα για επίθεση σε μέλος του συνεργείου της ταινίας «City of Lies» το 2017.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Greg Brooks, ο Τζόνι Ντεπ τον χτύπησε δύο φορές στα πλευρά, έξω από ένα ξενοδοχείο στο Los Angeles, όταν του είπε ότι τα γυρίσματα έπρεπε να σταματήσουν για εκείνη την ημέρα.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πριν ακόμη προλάβει να του το ανακοινώσει, ο ηθοποιός έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει.

«Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μου πει τι θα κάνω», φώναζε ο Ντεπ, ο οποίος, όπως καταγγέλλεται, μύριζε αλκοόλ και έκανε χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Η μέθη και η γενικότερη ιδιοσυγκρασία του Johnny δημιούργησαν ένα κλίμα εχθρικό και ένα ανασφαλές περιβάλλον», τονίζει το BBC.

Στη συνέχεια τον χτύπησε και του πρόσφερε χρήματα για να ανταποδώσει το χτύπημα.

«Θα σου δώσω 100.000 δολάρια για να μου ρίξεις μια μπουνιά στο πρόσωπο τώρα», προκάλεσε τον Brooks ο ηθοποιός. Το περιστατικό όμως έληξε όταν επενέβησαν οι σωματοφύλακες για να τους χωρίσουν.

Μία εβδομάδα αργότερα του ζητήθηκε να υπογράψει ένα έγγραφο που έλεγε ότι δε θα έκανε μήνυση προς την παραγωγή και τον Ντεπ.

Ο Brooks αρνήθηκε και απολύθηκε. Τώρα ζητά αποζημίωση από τον ηθοποιό και την εταιρεία παραγωγής ισχυριζόμενος ότι υπέστη ταπείνωση, σωματικό και ψυχικό πόνο.

Ο σταρ του Hollywood ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και ότι ο Brooks ήταν αυτός που τον προκάλεσε.

Η δίκη θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου. 

Πηγή: Must