Αυτά είναι τα 4 ζώδια που επικρίνουν με ευκολία τους δικούς τους ανθρώπους

Σε τελική ανάλυση, ποιος θα μπορούσε να ανοίξει την καρδιά του και να εκφράσει τους βαθύτερους φόβους και τα συναισθήματά, εάν οι φίλοι τον απογοητεύσουν ή τον επικρίνουν σκληρά;

Πολλοί πιστεύουν ότι το «συγγνώμη» και το «ευχαριστώ» είναι βασικοί κανόνες σε μια φιλία.

Εμείς θα διαφωνήσουμε. Ο βασικός κανόνας είναι να μην κρίνεις τους φίλους σου. Σε τελική ανάλυση, ποιος θα μπορούσε να ανοίξει την καρδιά του και να εκφράσει τους βαθύτερους φόβους και τα συναισθήματά, εάν οι φίλοι τον απογοητεύσουν ή τον επικρίνουν σκληρά;

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που κάνουν ακριβώς αυτό, οπότε, ας δούμε τα ζώδια που επικρίνουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μπορεί να μην θέλουν να είναι κακοί, αλλά διατηρούν εξαιρετικά standards σε συμπεριφορές που θα παρεξηγούσες εύκολα. Καθώς είναι γενικά βάναυσα ειλικρινείς, δεν συγκρατούνται και θα σου πουν ανοιχτά τη γνώμη τους για τις κακές αποφάσεις που πήρες και θα σου μιλήσουν ευθέως για τις επιλογές της ζωής σας. Μερικές φορές χωρίς να έχεις ζητήσει τη γνώμη τους.

Παρθένος

Οι περισσότεροι Παρθένοι έχουν μια αυτοδικαιωμένη στάση και θα ασκήσουν κριτική στις επιλογές των άλλων. Τα λόγια τους μπορεί να είναι προσβλητικά, αλλά το αστείο είναι ότι αυτό τους φαίνεται φυσιολογικό αφού θεωρούν ότι ποτέ δεν κάνουν εκείνοι κάποιο λάθος που θα πληγώσει τα συναισθήματά σου.

Κριός

Ακόμη και όταν πρόκειται για φίλους που τους αγαπούν, οι Κριοί δεν έχουν καμία ανοχή. Ως εκ τούτου, αν μοιραστείς το άγχος σου για το τι έκανες λάθος σε μια σχέση ή ακόμα και σε ό,τι αφορά την καριέρα σου, θα σου πουν ευθαρσώς όλα όσα υποθέτουν ότι πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Να είσαι έτοιμ@.

Αιγόκερως

Οι ζηλιάρηδες Αιγόκεροι αρκετά πιάνουν συχνά τον εαυτό τους να ανταγωνίζονται τους φίλους τους, ειδικά εκείνους που τα πηγαίνουν καλά στη ζωή. Ως εκ τούτου, ακόμα κι ένα σχόλιο- κομπλιμέντο κρύβει πίσω του μία ελπίδα ότι είναι καλύτεροι από σένα και μένα. Να είσαι προσεκτικ@ όταν ομολογείς τις αποτυχίες σου σε αυτό το γήινο ζώδιο γιατί μπορεί να αντιμετωπίσεις μία επικριτική ή ακόμα και ειρωνική αντιμετώπιση.

Disclaimer: Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι γενικά και εστιάζουν κυρίως στις ζωδιακές σας ιδιότητες. Μπορεί να μην ισχύουν απαραίτητα για σένα.

Διαβάστε επίσης:

Πόσο πρέπει να διαρκεί το διάλειμμα ανάμεσα στις ασκήσεις ενδυνάμωσης;

Τι είναι τελικά η μέθοδος manifestation;

Πηγή: savoirville
TAGS: Ζώδια