Κλείσιμο

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης νονός στην Κρήτη - Δείτε φωτογραφίες από τη βάπτιση

Ο ελληνικής καταγωγής αστέρας του Χόλιγουντ βάφτισε την κόρη του ξαδέρφου του Κατερίνα - Η βάφτιση έλαβε χώρα στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στα Χανιά

Νονός στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη έγινε ο ελληνικής καταγωγής αστέρας του Χόλιγουντ, Ζακ Γαλυφιανάκης, ο οποίος βάφτισε τη μικρή Κατερίνα, κόρη της Άρτζι και του πρώτου του ξαδέρφου Νικολάου Γαλυφιανάκη, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Η βάφτιση έλαβε χώρα στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στα Χανιά, ενώ του μυστήριου της βάφτισης προηγήθηκε ο γάμος των ευτυχισμένων γονέων. Η χαρά και τα χαμόγελα περίσσευαν, όπως άλλωστε και οι ευχές προς την οικογένεια της μικρής Κατερίνας, αλλά και προς τον πανευτυχή νονό.

Γαλυφιανάκης 1

Γαλυφιανάκης 2

Γαλυφιανάκης 3

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης είναι Έλληνας δεύτερης γενιάς, με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Ζακ ζούσε στο Λος Άντζελες και πρόσφατα αποφάσισε με την οικογένειά του να μετακομίσουν στον Καναδά και να ζήσουν σε μία αγροικία.

Επισκέπτεται την χώρα μας σπάνια, ενώ για πρώτη φορά βρέθηκε στην Κρήτη, όταν ήταν δεκατεσσάρων ετών και πάλι πριν από λίγα χρόνια. 

Γαλυφιανάκης 4

Γαλυφιανάκης 5

Γαλυφιανάκης 6

Γαλυφιανάκης 7

TAGS: Κρήτη