Κλείσιμο

ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Μετά τις Ένοπλες Δυνάμεις, και η Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα συμμετέχουν στην εκστρατεία του ΣΚΑΙ "Όλοι Μαζί Μπορούμε" για την ενίσχυση των συσσιτίων των εκκλησιών της Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση προέβη ο υπουργός Προστασίας Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τη Μεγάλη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο επ’ ευκαιρία των εορτών του Πάσχα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης συνοδευόταν από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Παναγιώτη Μπονάτσο.

Τα δύο Σώματα Ασφάλειας συνέλεξαν συνολικά τέσσερις τόνους τρόφιμα, από δύο το καθένα, από πόρους που προέκυψαν από τις εισφορές των στελεχών στις λέσχες σίτισης του προσωπικού, τα οποία θα παραδοθούν αμέσως μετά τις ημέρες του Πάσχα στις αποθήκες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σημεία εναπόθεσης τροφίμων μακράς διάρκειας θα χωροθετηθούν στα πρατήρια και τις λέσχες σίτισης του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Όπως τονίζεται από
το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η κοινωνική αυτή πρωτοβουλία σηματοδοτεί τον ευρύτερο κοινωνικό ρόλο και την προσφορά του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην κοινή προσπάθεια στήριξης των κοινωνικών και οικονομικών ασθενέστερων πολιτών και ομάδων του πληθυσμού.
Πηγή: skai.gr