Κύπρου Χρυσόστομος: Οι πολιτικοί να αφήσουν τους εγωισμούς

«Οι πολιτικοί θα πρέπει να αφήσουν τους εγωισμούς και να εργαστούν για το καλό του λαού μας», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο οποίος επισκέπτεται από σήμερα την Εκκλησία της Ελλάδος, κατά την υποδοχή του από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και τα μέλη της ΔΙΣ στο Συνοδικό Μέγαρο. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο και την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Κύπρου για την θερμή και έμπρακτη συμπαράστασή τους στον σκληρά δοκιμαζόμενο από την οικονομική κρίση λαό της Ελλάδας. Σημείωσε δε ότι η Ελλάδα αξίζει καλύτερη τύχη.

Τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, ο οποίος συνοδεύεται από τον Μητροπολίτη Κιτίου Χρυσόστομο και τον Πρωτοσύγκελλο της Ι.Αρχιεπισκοπής Κύπρου Αρχιμ.Ιερώνυμο, υποδέχθηκε στην είσοδο της Μονής Πετράκη ο Μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος μαζί με τον Αρχιμ.Ιερώνυμο Νικολόπουλο, Β’ Γραμματέα της Ιεράς Συνόδου, τον Αρχιμ. Πατρίκιο Καλεώδη, υπεύθυνο Εθιμοτυπίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και τον κ. Κωστή Δήμτσα, Διευθυντή της ΜΚΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Αύριο, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου θα εγκαινιάσει το νέο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στην Καλλιθέα, που η τροφοδοσία του στηρίζεται στις προσφορές αγάπης σε τρόφιμα που απέστειλε η Αρχιεπισκοπή Κύπρου.


Πηγή: Νίκος Παπαχρήστου