Τριήμερο express: Τι να πάρετε μαζί σας για ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με όλα τα απαραίτητα κομμάτια

Αν μετρούσες αντίστροφα τις μέρες για το ανοιξιάτικο τριήμερο, αναγκαστικά θα έρθεις αντιμέτωπη και με την οργάνωση της βαλίτσας σου. Μπορεί να μη χωράει όλη η ντουλάπα στις αποσκευές σου, όμως υπάρχουν μερικά έξυπνα passepartout κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τα πιο στυλάτα συνολάκια. Μια ανοιξιάτικη απόδραση είναι η ιδανική λύση για να αποφορτιστείς από τα άγχη και τις πιέσεις της καθημερινής ζωής. Μην αφήσεις το styling να γίνει ένα από αυτά! 

Έτσι, λοιπόν, για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο και τη βαλίτσα σου ελαφριά, σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με όλα τα απαραίτητα κομμάτια, που όχι μόνο θα αναδείξουν μια άκρως ανοιξιάτικη και παιχνιδιάρικη διάθεση, αλλά και θα απογειώσουν το στυλ σου για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! 

  • Πανωφόρια 

Η άνοιξη μπορεί να έχει μπει για τα καλά, αλλά πολλές φορές κι ο ήλιος μάς έχει “δείξει” τα δόντια του. Σίγουρα θα έχεις μετανιώσει κάποια ενδυματολογική επιλογή, είτε επειδή έβαλες πιο πολλά και ζεστά ρούχα, είτε επειδή αμέλησες να πάρεις τη ζακέτα σου. Όπως και να έχει, ειδικά όταν είσαι μακριά από το σπίτι σου, είναι προτιμότερο να έχεις μαζί σου ένα πανωφόρι, παρά να νιώθεις το κρύο να σε διαπερνάει. Οι fashion experts έχουν φανερώσει τη δύναμη που έχει ένα κλασικό αμάνικο μπουφάν γυναικείο, μια μακριά μπεζ καμπαρντίνα ή ένα denim jacket, οπότε μην ξεχάσεις να τα προσθέσεις στις αποσκευές σου! 

Από την άλλη, αν θες να δώσεις μια πιο edgy αισθητική στο συνολάκι σου, μπορείς να πάρεις μαζί σου ένα μαύρο δερμάτινο jacket ή ένα σακάκι για ένα πιο “αυστηρό” κι εκλεπτυσμένο look. Μάλιστα, θα σου προτείναμε να μη φοβηθείς τις έντονες αποχρώσεις! Για παράδειγμα, ένα hot pink, μπλε ή πράσινο blazer θα φρεσκάρει το στυλ σου στη στιγμή και θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το ιδανικό spring συνολάκι. Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να πακετάρεις πενήντα διαφορετικά τζιν ή μπλουζάκια. Το κλασικό μπλε τζιν και το λευκό T-shirt θα γίνουν οι απόλυτοι σύμμαχοί σου και θα αποτελέσουν τα θεμέλια για τα πιο ξεχωριστά outfits! 

  • Φορέματα 

Όσο κι αν αγαπάς τα τζιν, τα κολάν και τις φόρμες σου, ο ανοιξιάτικος καιρός σου δίνει την ευκαιρία να φορέσεις πιο χαριτωμένα και δροσερά κομμάτια. Γιατί λοιπόν να μην το εκμεταλλευτείς; Τα νέα fashion trends υποδεικνύουν έξυπνες και μοντέρνες λύσεις για πιο μοντέρνα συνολάκια, τα οποία μπορούν εύκολα να φορεθούν και να προσαρμοστούν στις διαρκείς και απότομες αλλαγές του καιρού. Για αυτόν το λόγο, τα μίντι και μάξι φορέματα έχουν αγαπηθεί από τις fashionistas, αφού το έξτρα ύφασμα θα κρατήσει τα πόδια σου ζεστά και θα σου προσφέρει άνεση για να κινηθείς ελεύθερα. 

Όσον αφορά τα χρώματα και τα σχέδια, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Οι παστέλ αποχρώσεις θα φωτίσουν το look σου, ενώ τα floral prints θα δέσουν αρμονικά με την ομορφιά της φύσης. Αν όμως επιθυμείς κάτι πιο διακριτικό, τα πιο ουδέτερα και basic χρώματα λειτουργούν το ίδιο αρμονικά με την γλυκύτητα της άνοιξης, αν ακολουθήσεις το κατάλληλο styling. Μερικές πολύχρωμες λεπτομέρειες στα κοσμήματα ή τα παπούτσια σου θα φέρουν την απόλυτη ισορροπία σε κάθε outfit. Σίγουρα όμως, θα έχεις ένα εύκολο και άνετο συνολάκι για την ημέρα που δε θα ξέρεις τι να φορέσεις! 

  • Παπούτσια 

Όταν καλείσαι να διαλέξεις ανάμεσα στα παπούτσια που θα πάρεις μαζί σου, κάθε επιλογή είναι δελεαστική. Ειδικά αν έχεις σκοπό να διευρύνεις τη χρωματική σου παλέτα και να φτιάξεις τολμηρά σύνολα, θα καταλήξεις με μια βαλίτσα γεμάτη με διαφορετικά ζευγάρια. Μην ανησυχείς, η λύση είναι απλή! Διάλεξε τα basic λευκά σου sneakers, τα οποία θα ταιριάξουν αδιαμφισβήτητα με κάθε look, χωρίς να σε περιορίσουν. Μάλιστα, αν το πρόγραμμα προβλέπει πολύ περπάτημα, τα sneakers είναι τα μόνα που θα σου προσφέρουν τη μέγιστη άνεση σε κάθε βήμα! 

Αν πάλι επιθυμείς να δείξεις μια πιο θηλυκή και ρομαντική πλευρά, τα loafers ή τα Mary Janes είναι οι ιδανικές διέξοδοι. Αυτά θα συνδυάσουν άψογα την άνεση με τη γοητεία και θα αναδείξουν τα πόδια σου χωρίς να τα κουράσουν! Μπορούν να φορεθούν εύκολα πρωί και βράδυ, οπότε δε χρειάζεται να πακετάρεις έξτρα παπούτσια για κάθε στιγμή της ημέρας. Μην ξεφύγεις! Μέχρι δύο ζευγάρια φτάνουν για το τριήμερό σου! 

  • Αξεσουάρ 

Αφού λοιπόν έχεις εξοικονομήσει χώρο κι έχεις κάνει τις σωστές επιλογές για τα outfit της ανοιξιάτικης εξόρμησής σου, επίλεξε μερικά αξεσουάρ ως μια τελευταία προσθήκη. Για παράδειγμα, μια τσάντα ή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, φοριούνται φανατικά από κάθε γυναίκα και σίγουρα δεν μπορούν να λείπουν από τις αποσκευές σου. 

Παράλληλα, μπορείς να πακετάρεις και μια δερμάτινη ζώνη, η οποία θα συνδυαστεί εύκολα με κάθε outfit, με τζιν, πάνω από σακάκια, αλλά και φορέματα, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα σου! Τέλος, για ένα feminine streetwear ντύσιμο, τα φουλάρια και τα καπέλα μπορούν να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελική σου εμφάνιση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις μια άκρως ανοιξιάτικη διάθεση! 

Όλοι φλερτάρουμε με την ιδέα μιας ανοιξιάτικης εξόρμησης, όχι όμως με το άγχος της ετοιμασίας. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και φτιάξε τις πιο όμορφες αναμνήσεις με τις πιο trendy εμφανίσεις! 

Πηγή: Savoir Ville