Έξι κομμάτια «κλειδιά» για να πετύχεις ένα καλοκαιρινό outfit στην πόλη

Αναζητήσαμε και βρήκαμε τα έξι κομμάτια που χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι στην ντουλάπα σου για να δημιουργήσεις τις πιο stylish καλοκαιρινές εμφανίσεις στην πόλη.

Γιατί, αν φέρεις το καλοκαίρι στην πόλη σου, συνειδητοποιείς ότι δεν είναι τόσο μακριά τελικά και ο πιο άμεσος δρόμος για να το πετύχεις είναι μέσα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που φοράς.

Λινό πουκάμισο

Το λινό είναι ίσως το πιο δημοφιλές ύφασμα του καλοκαιριού. Μπορεί να απουσιάζει παντελώς από τη χειμερινή ντουλάπα μας, όμως όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει ανεβαίνουν και πωλήσεις σε ρούχα που δημιουργούνται από λινά υφάσματα. Το λινό πουκάμισο είναι από τα διαχρονικότερα κομμάτια της καλοκαιρινής μας ντουλάπας. Είναι αρκετά ελαφρύ και δροσερό, ενώ ταυτόχρονα είναι μία κομψή επιλογή για όλες τις ώρες. Φέτος, θα το δεις να πρωταγωνιστεί όχι τόσο σε γήινα χρώματα αλλά σε έντονα, fluo αποχρώσεις, όπως το φούξια. Ταιριάζει υπέροχα με λευκά wide παντελόνια, jeans, printed sorts και φούστες, ιδιαίτερα αν έχουν την ίδια ύφανση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

Floral Pants
Αν έχεις ρομαντική και παιχνιδιάρικη διάθεση τότε σίγουρα χρειάζεσαι floral pants. Τα έντονα prints και ιδιαίτερα το floral είναι πάντα στις καλοκαιρινές τάσεις και πολύ ψηλά στις λίστα επιθυμιών μας. Αν έχεις ήδη αρκετά φορέματα και tops με αυτό το print τότε ήρθε η ώρα να εμπλουτίσεις το συρτάρι με τα παντελόνια σου προσθέτοντας statement pants με πολλά λουλούδια και χρώματα. Εξάλλου, θα σε διευκολύνουν αρκετά στη διαδικασία του styling, αφού ταιριάζουν με όλα τα basic ρούχα της ντουλάπας σου. Μία πιο wide γραμμή θα ήταν αρκετά πιο άνετη και δροσερή λύση για βόλτες στην ηλιόλουστη πόλη σου. Το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά βαρετό δεν το λες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

Wrap φούστες

Η wrap φούστες βρίσκονται ψηλά στις τάσεις του καλοκαιριού ήδη από πέρυσι. Έγιναν περιζήτητες, ιδιαίτερα αν ήθελες ένα άνετο αλλά εντυπωσιακό outfit παραλίας. Ναι καλά κατάλαβες, μία wrap φούστα συνδυάζεται υπέροχα με ένα μαγιό, αλλά όχι μόνο. Θα μπορούσε να είναι μία ωραία επιλογή με ένα λευκό t – shirt για μία πρωινή βόλτα για shopping therapy ή με ένα crop top για ένα απογευματινό cocktail σε κάποιο υπαίθριο bar. Συνδυάζεται υπέροχα με flats, ενώ αν αγαπάς τα ψηλά παπούτσια δοκίμασε να τη συνδυάσεις με εσπαντρίγιες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

Φουλάρι top
Ξέθαψε τα παλιά σου φουλάρια και φόρεσε τα ως top. Αυτό το trend θυμίζει όσο κανένα καλοκαίρι ενώ είναι εντυπωσιακό πως ένα beachwear look μπορεί να εκτελεστεί με τόση επιτυχία σε ένα streetstyle. Αν θέλεις να έχεις μία hot μπλούζα τότε ακολούθησε διάσημες fashion Instagrammers και Τiktokers για να εμπνευστείς για να δημιουργήσεις ιδιαίτερα δεσίματα προκειμένου να φορέσεις με τον καλύτερο τρόπο το εμπριμέ φουλάρι σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAX&Co. (@maxandco)

Crochet style

Είναι ένα ακόμη αμιγώς καλοκαιρινό trend. Φέτος, είναι το μεγάλο “όπλο” των διάσημων οίκων, καθώς δεν έλειψε από καμία καλοκαιρινή συλλογή, τόσο σε προϊόντα ένδυσης όσο και σε αξεσουάρ. Γιατί να αγοράσεις ένα crochet ρούχο; Eίναι ένα statement κομμάτι, αρκετά κομψό, κατάλληλο για όλες τις ώρες τις ημέρας, το οποίο δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling αφού είναι πολύ εντυπωσιακό από μόνο του. Aν θέλεις να πειραματιστείς, να δεις αν και κατά πόσο είναι για σένα αυτό το trend τότε ξεκίνα με κάποιο πουκάμισο ή ζακέτα, τα οποία θα μπορέσεις να πάρεις άνετα αργότερα μαζί σου στην παραλία. Επίσης, πρόσθεσε στα πλεονεκτήματα του ότι μπορείς να το βρεις σε πολύ προσιτές τιμές, έτσι ώστε αν σου αρέσει (μάλλον απίθανο) να μην “κλαις” τα λεφτά σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Χρωματιστή τσάντα

Κατηγορία αξεσουάρ και ποιο είναι το αγαπημένο μας αξεσουάρ; Ασφαλώς ήταν ρητορική η ερώτηση, αφού όλες γνωρίζουμε πως χωρίς παπούτσια ενδέχεται να βγούμε, χωρίς τσάντα ποτέ. Φέτος, μεγάλος πρωταγωνιστής είναι το χρώμα, είτε από πολύ έντονες αποχρώσεις είτε από πιο pal. Ακόμη και το πιο basic outfit αποκτά ταυτότητα και χαρακτήρα αν του προσθέσεις μία φούξια, πράσινη ή μπλε τσάντα. Είναι αρκετά διασκεδαστικό να επενδύεις σε χρωματιστές τσάντες και φέτος, λόγω των τάσεων, είναι αρκετά εύκολο να βρεις τους κατάλληλους συνδυασμούς για να κρατήσεις μία χρωματιστή τσάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Διαβάστε ακόμη: 

Πού πρέπει να εστιάζουμε τελικά περισσότερο, στις θερμίδες ή στη θρεπτική αξία;

Τα 3 ζώδια που σκέφτονται υπερβολικά και υπεραναλύουν τα πάντα


 

Πηγή: Savoir Ville