Μεταμόρφωσε ο οίκος Balenciaga την μπουτίκ του στην οδό Mount Street στο Λονδίνο, επενδύοντας το εσωτερικό της με φωτεινή ροζ faux γούνα για να εγκαινιάσει την κολεξιόν Le Cagole. Για να υμνήσει τη δημοφιλή τσάντα Le Cagole, η οποία είναι αναφορά στις μαξιμαλιστικές It Bags του παρελθόντος, ο Balenciaga αφαίρεσε από την μπουτίκ τα αξεσουάρ, τις πρετ α πορτέ κολεξιόν και τα μόνιμα ράφια και εγκατέστησε παντού προσωρινές μεταλλικές δομές τις οποίες κάλυψε με χνουδωτή, φωτεινή faux γούνα η εγκατάσταση θα παραμείνει έως και τον Ιούνιο.
 
«Η κολεξιόν, η οποία τώρα περιλαμβάνει πολλές τσάντες, πορτοφόλια και υποδήματα, επανεφευρίσκει κώδικες Balenciaga στην παράδοση των μαξιμαλιστικών τσαντών It Bags μιας άλλης εποχής. Σε αυτό το πνεύμα είναι το προσωρινό Le Cagole κατάστημα, καλυμμένο πλήρως με φωτεινή ροζ faux γούνα. Ράφια, εκθετήρια, πατώματα, καθίσματα, ακόμη και ράφια στα ανοιχτά κιόσκια με ροζ επένδυση» είπαν από τον οίκο.
 
Τη Le Cagole, την οποία το Vogue βάφτισε «νέα it-bag», σχεδίασε ο Demna Gvasalia, διευθυντής δημιουργικού στον οίκο, επανεφευρίσκοντας μια από τις πλέον εμβληματικές τσάντες του Balenciaga, τη Motorcycle. Την τσάντα Motorcycle παρουσίασε το 2001 ο Nicholas Ghesquiere, διευθυντής δημιουργικού στον Balenciaga από το 1997 έως το 2012, και γρήγορα έγινε «είδος πρώτης ανάγκης» τη δεκαετία του 2000.
 
Η κολεξιόν Le Cagole του Gvasalia, που πρωτοπαρουσιάστηκε ως κολεξιόν τσαντών, έχει πλέον επεκταθεί σε έναν αριθμό διαφορετικών τσαντών, υποδημάτων και πορτοφολιών. Η ονομασία της προέρχεται από γαλλική αργκό και αναφέρεται σε «νεαρή γυναίκα της οποίας η στάση και η περιβολή είναι χυδαίες και προκλητικές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χάλκινο χρώμα μαλλιών: 6 ιδέες για να εμπνευστείς και να υιοθετήσεις τη hot τάση της σεζόν
Αναβάθμισε ένα eye look με σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σου
Canvas bags: Οι λόγοι που χρειάζεσαι μία πάνινη τσάντα και ιδέες για να εμπνευστείς

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις