Κλείσιμο

Την Κυριακή γνωρίζουμε τον Κηφισό

Στον Κηφισό επιστρέφει για ακόμα μία φορά ο ΣΚΑΪ. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την εταιρία Κέρχερ πραγματοποιούν αποκομιδή σκουπιδιών και μπάζων από την Κηφισιά έως τη Μεταμόρφωση, ενώ από το πρωί της Κυριακής προγραμματίζονται δράσεις στην περιοχή Αδάμες της Κηφισιάς με τη συμμετοχή εθελοντών.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή το πρωί από τις 09:45 πούλμαν της εταιρείας «ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ» θα περιμένουν στην πλατεία Νέας Κηφισιάς τους εθελοντές, ώστε να τους μεταφέρουν στον χώρο δράσης, στις Αδάμες. Όσοι εθελοντές επιθυμούν να έρθουν με δικά τους αυτοκίνητα, θα πρέπει να τα παρκάρουν στην οδό Μυρτιάς και να περπατήσουν λίγο προς το σημείο της δράσης.

Εκεί θα τους περιμένει καφές από τα cafe «STARBUCKS» καθώς και κρουασάν και γλυκίσματα από τα αρτοποιήματα «ΣΤΕΡΓΙΟΥ».

Στις 11:00 θα ξεκινήσει η πεζοπορία στις όχθες του ποταμού ή μέσα στον ποταμό, φορώντας ψηλές γαλότσες. Όσοι δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πεζοπορία θα μείνουν στο χώρο και θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ραδιοφωνική εκπομπή, η οποία θα διαρκέσει από τις 11:00 – 12:00. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα ενημερωθούν για την ιστορία, τη χλωρίδα και την πανίδα του Κηφισού, από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις και τους επιστήμονες που θα συμμετέχουν στη δράση.

Στις 12:00 που θα τελειώσει η ραδιοφωνική εκπομπή, τη σκυτάλη θα πάρει ο Απόστολος Σακαλής, συνθέτης και τραγουδιστής, κρατώντας μας συντροφιά με τα τραγούδια του. Παράλληλα τα «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑCATERING-ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ» θα ανοίξουν το μπουφέ με εδέσματα ενώ η Coca Cola 3E θα μας δροσίσει με το φυσικό μεταλλικό νερό «Αύρα».

Μετά το τέλος της δράσης, όσοι εθελοντές ήλθαν με τα πούλμαν της εταιρείας «ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ», θα επιστρέψουν με αυτά στο σημείο επιβίβασής τους, στο χώρο μπροστά από το κατάστημα Θανόπουλος, στην πλατεία Νέας Κηφισιάς.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς:

STARBUCKS CAFE - ΚΑΦΕΣ

COCA COLA 3E – ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ «ΑΥΡΑ»

ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ – CATERING - MΠΟΥΦΕΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ –ΑΡΤΟΠΟΙHMATA - MHΛΟΠΙΤΕΣ- ΚΡΟΥΑΣΑΝ -ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ- ΠΟΥΛΜΑΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΚΑΛΗΣ- ΣΥΝΘΕΤΗΣ ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

TVS AudioVisual –Αλέξανδρος Παπαϊωάννου – Κάλυψη Μικροφωνικής Εγκατάστασης Web:
www.tvsav.gr

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ –ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ, κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο υλικό

ΝΕΙΛΟΣ ΕΠΕ, με δραστηριότητα στην «Διαχείριση μη Επικίνδυνων Στερεών Αποβλήτων» - ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ Web :
www.neilos.gr

Πηγή: skai.gr