Καθαρίσαμε σε Γλυφάδα και Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου καθαρίσαμε στη Γλυφάδα, σε συνεργασία με το δήμο Γλυφάδας, το σύλλογο των κατοίκων Αιξωνής και την οργάνωση των παιδιών «Ώρα για Δράση», στο χώρο γύρω από το παλιό λατομείο Αιξωνής στη Γλυφάδα, στους πρόποδες του Υμηττού και στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος του χωριού ΑΔΑΜ στο δήμο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία περιβάλλοντος του Δήμου Λαγκαδά διοργάνωσαν εθελοντικό καθαρισμό των ρεμάτων της γύρω περιοχής.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου καθαρίσαμε στη Νέα Λάμψακο Χαλκίδας.

Οι δράσεις καθαρισμού συνεχίζονται!

Μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΚΑΪ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Πηγή: skai.gr