Απασφάλισε ο Βαλάντης για τους συμπαίκτες του στο reality επιβίωσης, αποφασίζοντας παράλληλα να μείνει εκτός αγωνίσματος και να απομακρυνθεί στην παραλία.

«Δεν είναι σήμερα ο τελευταίος αγώνας, έχει περάσει εδώ και μέρες. Δε θα αγωνιστώ, όχι για ιατρικούς λόγους, αλλά για θέματα bullying από την ομάδα μου. Συνεχώς μου λένε να μην παίξω για να μην πάρει η Μπλε ομάδα πόντο κι επειδή δεν είμαι καλός παίκτης. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί συνέχεια η αντιμετώπιση είναι η ίδια και δεν μπορώ να παίξω σε κανένα παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο Βαλάντης και συνέχισε: «δυστυχώς παιδιά σας έχουμε κοροϊδέψει πάρα πολλές φορές. Είμαι δυστυχισμένος που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους. Ντρέπομαι που υπάρχει τέτοια ανθρωποφαγία. Θα τα πούμε το βράδυ» σημείωσε ο τραγουδιστής.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την απόφαση του Ροδίτη καλλιτέχνη να απομακρυνθεί από τον στίβο μάχης.

Ενώ με την επιστροφή τους στην παραλία οι Διάσημοι, μετά και την ήττα τους από τους Μαχητές ευχήθηκαν να παραμείνουν στο παιχνίδι ο Θανάσης και ο Γιωρίκας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις μας 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις