Survivor: Έξαλλοι πανηγυρισμοί στους Διάσημους μετά τη φυγή του Βαλάντη

Η τακτική που εφήρμοσαν οι Κόκκινοι βάζοντας έναν δυνατό (Γιωρίκας) κι έναν αγαπημένο παίκτη (Θανάση) ως υποψήφιους πλάι στον Βαλάντη απέδωσε καρπούς.

Το συμβούλιο είχε αρχίσει να μπαίνει στο κομμάτι της αποχώρησης και ο Γιώργος Λιανός, αφού είχε γίνει από τους Διάσημους σαφές σε κάθε επίπεδο ότι ήθελαν να φύγει ο Βαλάντης, ρώτησε πώς εξελίχθηκε το χρονικό με τη σχέση τους μαζί του.

Αφού όσοι πήραν τον λόγο έδωσαν στο κοινό να καταλάβει ότι η συμβίωση μαζί του ήταν -τουλάχιστον- δύσκολη, ο παρουσιαστής ρώτησε την Ευρυδίκη αν συγχωρεί τον Βαλάντη για ό,τι της είπε, εκείνη απάντησε πως «τον έχω συγχωρέσει».


Εν συνεχεία, ρώτησε αν μπορούν να φανταστούν πώς θα είναι η επόμενη μέρα στο νησί αν παραμείνει ο 46χρονος και Ναυσικά, Λάμπρος, Ευρυδίκη και Μυριέλλα ευχήθηκαν να μη χρειαστεί να το βιώσουν, καθώς εύχονται να μείνει ο Θανάσης και ο Γιωρίκας. 

Τέλος, όταν έφτασε η ώρα της ανακοίνωσης, μόλις ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor, όλη η ομάδα (πλην των Γιωρίκα, Θανάση και Απόστολου) σηκώθηκαν και πανηγύρισαν και αγκαλιάστηκαν μεταξύ τους.

Σ'εκείνο το σημείο, ο Απόστολος είπε στους Μαχητές «να ξέρετε, για εμάς τώρα ξεκινάει». 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις μας 

Πηγή: skai.gr