Απομονωμένος μακριά από την υπόλοιπη ομάδα είναι ο τραγουδιστής στην παραλία των Διασήμων εξαιτίας της συμπεριφοράς του στο Συμβούλιο.


«Φάνηκε χθες 100% το τι εστί Βαλάντης. Το τί έχει κάνει ο Βαλάντης στην ομάδα. Είπε κάτι απαράδεκτο στην Ευρυδίκη», λέει η Μυριέλλα. «Μια που θα το έλεγα, μια που θα το συνειδητοποιούσα και μια που θα αποχωρούσα», συνεχίζει η ηθοποιός. Η Ευρυδίκη από την πλευρά της σημείωσε ότι «μετά το συμβούλιο ψηφοφορίας είπε ότι αυτό που πέρασα, δεν με έκανε καλύτερο άνθρωπο κι ότι πρέπει να ντρέπομαι για αυτά που είπα. Μετά την πρόταση για ψεύτικο ειδύλλιο την οποία εγώ αρνήθηκα, μου είπε αυτό το απαράδεκτο πράγμα κι έβαλα τα κλάματα. Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Ό,τι μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε».

Μάλιστα ο ίδιος στην συνέχεια προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη από την Ευρυδίκη κι η Αθηνά έγινε έξαλλη: «Αν είχες τσίπα, δεν θα ερχόσουν εδώ. Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει». Η Ευρυδίκη πρόσθεσε: «Είναι σαν να μην τον βλέπω, έχει πεθάνει για εμένα».

Δείτε στο βίντεο τί ήταν αυτό που είπε ο Βαλάντης κι έκανε την Ευρυδίκη να καταρρεύσει:

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις