Survivor: Πήραν την Ασυλία οι Μαχητές - Οι τρεις υποψήφιοι των Διασήμων

Σκορ νίκης με 10-7 σε έναν πολύ χαλαρό στίβο μάχης πήραν οι Μαχητές κι έβαλαν ξανά τους Διασήμους σε διαδηκασία ψηφοφορίας.


Αγώνισμα που συνδύασε χορευτικές κινήσεις και ταχύτητα κινήσεων ήταν αυτό που έκρινε την ασυλία ανάμεσα σε Μαχητές και Διασήμους.

Με... κλειστά μάτια πήραν τη νίκη οι Μπλε, ενώ αρκετά αμήχανη ήταν η παρουσία του Βαλάντη στον πάγκο, καθώς οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τον αγνοούσαν επιδεικτικά. 

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η διαδικασία της ψηφοφορίας βρήκε απόλυτα ενωμένους τους Κόκκινους, καθώς όλοι πλην του Βαλάντη και του Γιωρίκα (που δεν μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό του) έστειλαν ως υποψήφιο τον 23χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή με ένα σκεπτικό το οποίο ξεδίπλωσε με απόλυτη σαφήνεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που όντας ο κάτοχος του κολιέ ασυλίας, κατέδειξε τον Θανάση Βισκαδουράκη ως τρίτο υποψήφιο. 

Εν συνεχεία, η Ευρυδίκη ευχαρίστησε τους συμπαίκτες της για τη στήριξη στο πρόσωπό της μετά απ'όσα έγιναν με τον Βαλάντη, ενώ από την πλευρά του ο τραγουδιστής δήλωσε φανερά ενοχλημένος με τους συμπαίκτες του: «Καθένας έχει αποδείξει, ό,τι έχει αποδείξει στη ζωή του. Είμαι άνθρωπος χορτάτος από αγάπη και από καριέρα. Εύχομαι στα παιδιά να βγουν από δω και να είναι "κάποιοι"». 

Στο τέλος βέβαια ακόμη και ο ίδιος ο Βαλάντης κάλεσε το κοινό να στηρίξει τους Θανάση και Γιωρίκα, ώστε ο ίδιος να αποχωρήσει από το παιχνίδι. 

Πηγή: skai.gr