Ζευγάρι άφησε το μωρό του στο αεροδρόμιο γιατί δεν είχε εισιτήριο - Βίντεο

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου σήκωσαν τα ρούχα που καλύπταν το καθισματάκι και είδαν από κάτω αποσβολωμένοι ένα βρέφος να κοιμάται

Τι κάνεις όταν επιστρέφεις αεροπορικώς σπίτι σου, φτάνεις οριακά στο αεροδρόμιο και ότι δεν έχει βγάλει εισιτήριο για το μωρό σου; Α) βγάζεις στα γρήγορα εισιτήριο ή β) αφήνεις το μωρό στο αεροδρόμιο και φεύγεις. 

Το β) διάλεξε και ένα ζευγάρι που πετούσε από Ισραήλ για Βέλγιο. 

Ο άνδρας και η γυναίκα με βελγικά διαβατήριο έφτασαν στον αεροδρόμιο του Τελ Αβιβ, Μπεν Γκουριόρ με ένα πορτ μπεμπέ στο χέρι, καλυμμένο ωστόσο με ρούχα.

Το ζευγάρι πετούσε με την Ryanair, με προορισμό τις Βρυξέλλες και έφτασε στο αεροδρόμιο καθυστερημένα. Στο check in η υπάλληλος τους ενημέρωσε ότι δεν μπορούν να πετάξουν καθώς το μωρό δεν είχε εισιτήριο και κάρτα επιβίβασης. 

Τότε, το «βιαστικό» ζευγάρι αποφάσισε το πιο λογικό: απλά άφησαν το παιδί στο καροτσάκι του στο check-in και έτρεξαν να προλάβουν την πτήση. 

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου σήκωσαν τα ρούχα που καλύπταν το καθισματάκι και είδαν από κάτω αποσβολωμένοι ένα βρέφος να κοιμάται. 

Αμέσως ενημέρωσαν τον έλεγχο διαβατηρίου, όπου οι υπάλληλοι ασφαλείας εντόπισαν το ζευγάρι και τους υποχρέωσαν να γυρίσουν πίσω και να πάρουν το παιδί τους. 
Ταυτόχρονα ενημερώθηκε και η αστυνομία η οποία προσήγαγε για ανάκριση τους γονείς. 

Ενημερωτικά, σύμφωνα με την Ryanair, οι επιβάτες  που ταξιδεύουν με ένα βρέφος μπορούν είτε να πληρώσουν περίπου 25 λίρες (30 ευρώ) για ένα εισιτήριο «αγκαλιάς», ή να αγοράσουν ένα ξεχωριστό εισιτήριο και θέση για το παιδί με τον  τυπικό ναύλο ενηλίκων.
 

Πηγή: skai.gr