Κλείσιμο

Χήρα έγραψε βιβλίο διαχείρισης θλίψης μετά το θάνατο του συζύγου της και κατηγορείται για τη δολοφονία του - Δείτε φωτογραφίες

Η Kouri Darden Richins, 33 ετών, από την κομητεία Summit, συνελήφθη τη Δευτέρα επειδή φέρεται να δηλητηρίασε τον σύζυγό της, Eric Richins, στο σπίτι τους στο Willow Court στο Kamas

Μια χήρα στη Γιούτα, που έγραψε ένα βιβλίο διαχείρισης θλίψης για παιδιά, μετά τον θάνατο του συζύγου της κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του.

Η μητέρα τριών παιδιών, η Kouri Darden Richins 33 ετών από την κομητεία Summit, συνελήφθη τη Δευτέρα επειδή φέρεται να δηλητηρίασε τον σύζυγό της, Eric Richins, στο σπίτι τους στο Willow Court στο Kamas στις 4 Μαρτίου 2022.

γιουτα

Κατηγορείται για δολοφονία πρώτου βαθμού και τρεις κατηγορίες για κατοχή ελεγχόμενης ουσίας δεύτερου βαθμού με πρόθεση διανομής.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι τους περίπου στις 03:20 τη νύχτα του θανάτου του Έρικ όπου και τον βρήκε ξαπλωμένο στο πάτωμα, δίπλα στο κρεβάτι.

«Επιχειρήθηκαν μέτρα διάσωσης, αλλά ο Έρικ κατέληξε νεκρός», σύμφωνα με έγγραφα που επικαλείται το KSL-TV.

Η Κουρή φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι είχε φτιάξει στον σύζυγό της ένα ποτό βότκας και του το σέρβιρε στο κρεβάτι για να γιορτάσουν μία επαγγελματική της επιτυχία.

γιουτα

Είπε στους ερευνητές ότι στη συνέχεια αποκοιμήθηκε με ένα από τα παιδιά τους που έβλεπε εφιάλτη.

«Η μητέρα είπε ότι ξύπνησε γύρω στις 3 τα ξημερώματα και επέστρεψε στην κρεβατοκάμαρα της με τον Έρικ. Ένιωσε τον Έρικ και ήταν ψυχρός στο άγγιγμα. Τότε ήταν που η κατηγορούμενη τηλεφώνησε στο 911», αναφέρουν τα έγγραφα.

Είπε στην αστυνομία ότι άφησε το κινητό της στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, αλλά τα αρχεία τηλεφώνου δείχνουν ότι η συσκευή είχε χρησιμοποιηθεί πολλές φορές στην κρεβατοκάμαρα του παιδιού.

«Επιπλέον, τα δεδομένα στο τηλέφωνο του κατηγορουμένου δείχνουν ότι εστάλησαν και ελήφθησαν μηνύματα κατά το διάστημα αυτό. Αυτά τα μηνύματα διαγράφηκαν», ανέφερε το KSL-TV.

Μια αυτοψία διαπίστωσε ότι ο Έρικ πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης από το στόμα - με επίπεδο στο σύστημά του που ήταν πέντε φορές μεγαλύτερο από τη θανατηφόρα δόση, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

γιουτα

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η αστυνομία έλαβε ένταλμα έρευνας για το τηλέφωνο και τους υπολογιστές της Κουρή και βρήκε πολλαπλές επικοινωνίες με έναν «γνωστό-άγνωστο».

Στις 2 Μαΐου, οι ερευνητές φέρεται να πήραν συνέντευξη από τον «γνωστό-άγνωστο», ο οποίος αντιμετώπισε πολλαπλές κατηγορίες για κατοχή ελεγχόμενης ουσίας με πρόθεση διανομής και άλλες κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Ο Κουρή φέρεται να ζήτησε «συνταγογραφούμενα φάρμακα για τον πόνο για έναν επενδυτή της» μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Φεβρουαρίου 2022, είπαν οι ερευνητές, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2022, το ζευγάρι είχε ένα δείπνο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο οποίο ο Έρικ «αρρώστησε πολύ», αναφέρεται από το KUTV.

«Ο Έρικ πίστευε ότι είχε δηλητηριαστεί και είπε σε έναν φίλο του πως νόμιζε ότι η γυναίκα του προσπαθούσε να τον σκοτώσει».

Ο «γνωστός» είπε στους ερευνητές ότι η Κουρή τον ενημέρωσε αργότερα ότι ο υποτιθέμενος επενδυτής της ήθελε «κάτι ισχυρότερο» και ζήτησε «κάποια από τα φάρμακα που χρησιμοποιούσε ο Michael Jackson», συγκεκριμένα φαιντανύλη, ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο, επικαλούμενο τα έγγραφα.

Στις 26 Φεβρουαρίου 2022, ο «γνωστός» πήρε 15 με 30 χάπια φαιντανύλης από έναν έμπορο στο Ogden της Γιούτα και τα πούλησε στην Κουρή για 900 δολάρια, είπαν οι αξιωματούχοι.

Λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα αργότερα, ο Έρικ βρέθηκε νεκρός.

Ο Κουρή έγραψε αργότερα ένα εικονογραφημένο βιβλίο με όνομα: «Είσαι μαζί μου;» για να βοηθήσει παιδιά να αντιμετωπίσουν τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου και εμφανίστηκε σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό για να τον προωθήσει.

γιουτα

Το βιβλίο κυκλοφόρησε στις 5 Μαρτίου, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Έρικ.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου, «γράφτηκε για να δημιουργήσει ηρεμία και άνεση στα παιδιά που έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Είναι για να καθησυχάσετε τα παιδιά ότι, αν και ο αγαπημένος σας δεν είναι παρών, η παρουσία του υπάρχει πάντα και περπατούν στη ζωή μαζί τους σαν να είναι εδώ».

Στο βιβλίο, η Κουρή έγραψε: «Αφιερωμένο στον υπέροχο σύζυγό μου και έναν υπέροχο πατέρα».
Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο εδώ και εννέα χρόνια και είχε τρία παιδιά.

«Ο Έρικ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να παρέχει στην οικογένειά του κάθε δυνατή ευκαιρία να μάθει, να αναπτυχθεί και να διασκεδάσει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο.
 

Πηγή: skai.gr