ΚΑΙΡΟΣ

Χάρι-Μέγκαν: Εν μια νυκτί άδειασαν το παλάτι των Sussexes- Ποιοι είναι οι νέοι ένοικοι

Πριν από περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου 2020 ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γνωστοποίησαν μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram την αποχώρηση από τη βασιλική οικογένεια και την παραίτηση από τις βασιλικές υποχρεώσεις τους, με σκοπό να μετακομίσουν στην Αμερική και να ζήσουν μια ιδιωτική ζωή μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. Αν και αρχικός τους στόχος ήταν να μοιράζουν ισότιμα τον χρόνο τους μεταξύ Αμερικής και Αγγλίας, τελικά -όσο περνάει ο καιρός- αποδεικνύεται πως το ζευγάρι δεν πρόκειται να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Βρετανία - πράγμα που φαίνεται έντονα και με την «ενοικίαση» του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η εγκυμονούσα πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank μετακόμισαν στην κατοικία των Χάρι και Μέγκαν, το Frogmore Cottage, και οι πρώην royals φαίνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι με την τροπή των γεγονότων. Την είδηση επιβεβαιώνει και η Sun, τονίζοντας πως η μετακόμιση έγινε κρυφά, μέσα στη νύχτα. Τα φορτηγά αφαίρεσαν τα προσωπικά πράγματα του πρώην πριγκιπικού ζεύγους και η κίνηση αυτή «μεταφράζεται» από κάποιους ως οριστική απόφαση του ζευγαριού να μην επιστρέψει ποτέ στη Βρετανία.

Εκπρόσωπος Τύπου του παλατιού, διευκρινίζει πως «Το Frogmore Cottage είναι η ιδιωτική κατοικία του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex και οποιεσδήποτε συμφωνίες ή διακανονισμού είναι δικό τους ζήτημα», γεγονός που από πολλούς μεταφραστηκε ότι το σπίτι εξακολουθεί ακόμη να βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία τους.

 

Πηγή: MUST