Βρετανία - Εξαφάνιση Νίκολα Μπούλι: Aγωνία για την ταυτοποίηση σορού που βρέθηκε στην περιοχή εξαφάνισης

Η εξαφάνιση της 45χρονης ενώ είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της στις όχθες του ποταμού Wyre έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλης της χώρας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Με αγωνία αναμένουν οι Βρετανοί την ταυτοποίηση της σορού γυναίκας που εντοπίστηκε την Κυριακή περίπου ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από την περιοχή όπου εξαφανίστηκε στις 27 Ιανουαρίου η Νίκολα Μπούλι, μητέρα δύο παιδιών.

Η εξαφάνιση της 45χρονης στο St Michael's on Wyre στο Λάνκασιρ της ΒΔ Αγγλίας ενώ είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της στις όχθες του ποταμού Wyre έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλης της χώρας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Η σορός εντοπίστηκε από ένα ζευγάρι που βρέθηκε στην περιοχή επίσης για να βγει βόλτα ο σκύλος τους. Ακολούθησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με αποκλεισμό του σημείου.

Η τοπική αστυνομική διεύθυνση του Λάνκασιρ έχει πει μόνο πως η σορός δεν έχει επισήμως ταυτοποιηθεί.

Ο σύντροφος της Νίκολα Μπούλι, Πολ Άνσελ δήλωσε το βράδυ της Κυριακής πως όλη η οικογένεια βιώνει αγωνία.

Εξ αρχής η θεωρία της αστυνομίας ήταν πως η 45χρονη έπεσε στο ποτάμι και παρασύρθηκε. Οι επικεφαλής της έρευνας, ωστόσο, έχουν δεχθεί κριτική διότι αποκάλυψαν στο πλαίσιο των ενημερώσεων για τις έρευνες ότι η αγνοούμενη αντιμετώπιζε προβλήματα με κατάχρηση αλκοόλ λόγω δυσκολιών στην αντιμετώπιση της εμμηνόπαυσης.
 

Πηγή: skai.gr