Βρετανία: Παντρεμένος πήγε Ιταλία με την ερωμένη και «κόλλησε» κορωνοϊό

Mια απίστευτη ιστορία που δείχνει πως όταν είναι να πάει κάτι στραβά θα πάει μέχρι τελικής πτώσης φέρνει στο φως η «Sun», καθώς άπιστος σύζυγος στη Βρετανία είχε πει στη γυναίκα του πώς φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι για να πάει στην Ιταλία με την ερωμένη όπου και κόλλησε κορονοιό!

Ο 40χρονος άνδρας, περισσότερα στοιχεία του οποίου φυσικά δεν δίνονται στη δημοσιότητα ζει στη Βόρεια Αγγλία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε πει στη σύζυγό του ότι μετέβαινε για επαγγελματικούς λόγους σε άλλη πόλη της Αγγλίας ενώ στην πραγματικότητα περνούσε... τρυφερές στιγμές με ερωμένη του στην Ιταλία!

Όταν, όμως, επέστρεψε σπίτι από το ταξίδι, γρήγορα εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα του ιού και αναγκάστηκε να πάει νοσοκομείο.

Το τεστ έδειξε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό. Αρχικά προσπάθησε να κρύψει το ερωτικό ταξιδάκι, ωστόσο δεδομένων των συνθηκών αλλά και της άμεσης προσπάθειας των γιατρών για ιχνηλάτιση των επαφών του αναγκάστηκε να αποκαλύψει το... ένοχο μυστικό του.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά μάλιστα η απατημένη σύζυγος αναγκάστηκε να μπει σε κατ' οίκον περιορισμό ενώ και μέχρι στιγμής δεν ξέρει για την απιστία του συζύγου της.

Η περίπτωσή του θα ήταν αστεία, εάν η κατάσταση δεν ήταν σοβαρή», ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα, ζητώντας να μην κατονομαστεί και πρόσθεσε: «Νόμιζε πως είχε το τέλειο άλλοθι, αλλά δεν υπολόγιζε τον κοροναϊό. Βρίσκεται σε έναν μικρό πανικό, περισσότερο για τη μοιχεία παρά για την υγεία του, καθώς αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το αποκαλύψει στη γυναίκα  του».

Πηγή: sun