Κλείσιμο

Πύργος του τρόμου: Πολλοί τραυματίες μετά από πτώση roller coaster από 15 μέτρα- Δείτε βίντεο

Το ατύχημα φέρεται να σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο λούνα παρκ Phase 8 στην περιοχή Μοχάμπι του Παντζάμπ, στην Iνδία

Μια κυριολεκτική βόλτα τρόμου σημειώθηκε σε λούνα παρκ στην Ινδία όπου πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ρόλερ κόστερ έπεσε κατακόρυφα από ύψος άνω των 15 μέτρων σε ένα φρικτό ατύχημα στην Ινδία.

Βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου αποτυπώνει το ανατριχιαστικό συμβάν το οποίο λίγο έλειψε να έχει νεκρούς.

Το ατύχημα φέρεται να σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο λούνα παρκ Phase 8 στην περιοχή Μοχάμπι του Παντζάμπ, στην Iνδία την ώρα που 50 αναβάτες βρίσκονταν σε έναν «πύργο πτώσης», ένα παιχνίδι που μοιάζει με καρουζέλ και εκτοξεύει τους επιβάτες κάθετα, ανέφεραν οι Hindustan Times.

Μετά από μια άγνωστης, μέχρι στιγμής, αιτιολογίας, βλάβη το ρόλερ κόστερ έπεσε απότομα στη βάση του σαν σπασμένο ασανσέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 16 άτομα.

Στο βίντεο φαίνεται μια φωτισμένη κυκλική άμαξα να πέφτει κατακόρυφα και να προσγειώνεται στην πλατφόρμα με τρομακτική δύναμη, με αποτέλεσμα αρκετοί αναβάτες να εκτοξευθούν από τα καθιίσματά του,  παρόλο που ήταν δεμένοι.

Το κλιπ τελειώνει αποτυπώνοντας πλήθος πολιτών να σπεύδει να βοηθήσει στην μεταφορά τραυματίων σε βαν αστυνομίας καθώς σύμφωνα με το Jam Press δεν υπήρχαν ασθενοφόρα στον εκθεσιακό χώρο.

Πηγή: Hindustantimes