Βασίλισσα Ελισάβετ: Διακόπηκε η ουρά για το λαϊκό προσκύνημα - Tουλάχιστον 14 ώρες η αναμονή

Στα 8 χλμ. υπολογίζεται πως έχει φτάσει το μήκος της ουράς. «Μην επιχειρήσετε να συμμετάσχετε στην ουρά μέχρι να ανοίξει ξανά» ενημέρωσε η κυβέρνηση τους πολίτες.

Διακόπηκε η επίσημη ουρά για την είσοδο στην παλαιότερη αίθουσα του παλατιού του Γουεστμίστερ, για να αποχαιρετήσουν οι χιλιάδες πενθούντες τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που αρχίζουν να συμμετέχουν σε μια ανεπίσημη, δεύτερη ουρά.

Όπως αναφέρεται και σε μια ηλεκτρονική πινακίδα στην «καρδιά» του Λονδίνου, η αναμονή προβλέπεται να φτάσει τουλάχιστον τις 14 ώρες, ενώ η ουρά εκτείνεται πλέον σε 8 περίπου χιλιόμετρα.

Η ουρά θα ανοίξει περίπου στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, όπως μεταδίδει το Skynews.

Σε περίπου 2.000 άτομα δόθηκε εντολή να περιμένουν στο Southwark Park, σήμερα το μεσημέρι για να μετριαστεί η συμφόρηση στην ουρά.

Ελισάβετ

Αμέσως συγκεντρώθηκε μεγάλο πλήθος μπροστά από την είσοδο της κύριας ουράς με τους ανθρώπους να εκλιπαρούν να τους αφήσουν να μπουν μέσα.

 Ομάδες ασφαλείας επέτρεπαν σε 100 άτομα κάθε κάθε 10 με 15 λεπτά να μπαίνουν στην κύρια ουρά.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι μπαίνουν στην επίσημη ουρά λαμβάνουν βραχιολάκια για να φαίντεαι τη θέση τους - ώστε να μπορούν να φύγουν για πιούν νερό ή να πάνε στην τουαλέτα και μετά να επιστρέψουν.

Η κυβέρνηση είπε σε μια ενημέρωση λίγο πριν τις 10 π.μ.: «Το Southwark Park έχει γεμίσει. Η είσοδος θα διακοπεί για τουλάχιστον 6 ώρες. Λυπούμαστε για οποιαδήποτε αναστάτωση. Μην επιχειρήσετε να συμμετάσχετε στην ουρά μέχρι να ανοίξει ξανά.»

Πηγή: skai.gr