Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

USAID: Ο Μπάιντεν έδωσε εντολή για βοήθεια στην Τουρκία μετά το σεισμό

Σημειώνεται ότι η δήλωση των ΗΠΑ παραλείπει οποιαδήποτε αναφορά στη συνεργασία των ΗΠΑ με την κυβέρνηση της Συρίας

Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έδωσε εντολή στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να προετοιμάσει τη βοήθεια των ΗΠΑ για την Τουρκία μετά το φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ.

Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν είπε ότι "οι ΗΠΑ ανησυχούν βαθύτατα από τις αναφορές για τον σημερινό καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία. Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν έδωσε εντολή στην USAID και άλλους ομοσπονδιακούς εταίρους της κυβέρνησης να αξιολογήσουν τις επιλογές αντίδρασης των ΗΠΑ για να βοηθήσουν αυτούς που έχουν πληγεί περισσότερο. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση σε συντονισμό με την κυβέρνηση της Τουρκίας".

Σημειώνεται ότι η δήλωση των ΗΠΑ παραλείπει οποιαδήποτε αναφορά στη συνεργασία των ΗΠΑ απευθείας με την κυβέρνηση της Συρίας. Οι ΗΠΑ έχουν επί του παρόντος ένα ευρύ φάσμα οικονομικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στη Συρία και στον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ.

Πηγή: skai.gr