Η Τζέιντα Πίνκετ μιλά για 1η φορά μετά το χαστούκι του Σμιθ στον Ροκ στα Όσκαρ - «Ελπίζω να συμφιλιωθούν»

Στην έναρξη του επεισοδίου του «Red Table Talk show» που ήταν αφιερωμένο στην αλωπεκία, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αναφέρθηκε στην σοκαριστική στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον κωμικό, Κρις Ροκ τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ, μετά από ένα αστείο σχετικά με την αλωπεκία της.

Για την σοκαριστική στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον κωμικό, Κρις Ροκ τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ, μετά από ένα αστείο σχετικά με την αλωπεκία της συζύγου του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, μίλησε μεταξύ άλλων η τελευταία στο νέο επεισόδιο του «Red Table Talk show».

Στην έναρξη του επεισοδίου του «Red Table Talk show» που ήταν αφιερωμένο στην αλωπεκία, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αναφέρθηκε εν συντομία στο περιστατικό.

Η ηθοποιός που μιλά για πρώτη φορά δημόσια για την κίνηση του συζύγου της, τόνισε πως «αυτοί οι δύο έξυπνοι, ικανοί άνδρες έχουν την ευκαιρία να θεραπεύσουν, να το συζητήσουν και να συμφιλιωθούν».

«Τώρα, για τη βραδιά των Όσκαρ, η βαθύτερη ελπίδα μου είναι ότι αυτοί οι δύο έξυπνοι, ικανοί άνδρες έχουν την ευκαιρία να θεραπεύσουν, να το συζητήσουν και να συμφιλιωθούν», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά

Kαι πρόσθεσε «Με την κατάσταση του κόσμου σήμερα, τους χρειαζόμαστε και τους δύο, και πραγματικά χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον περισσότερο από ποτέ. Μέχρι τότε, ο Γουίλ κι εγώ συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι κάναμε τα τελευταία 28 χρόνια, και αυτό είναι να συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε αυτό το πράγμα που λέγεται ζωή μαζί».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γουίλ Σμιθ, έπειτα από απόφαση της Ακαδημίας των Όσκαρ, αποκλείστηκε από τα βραβεία για τα επόμενα 10 χρόνια, εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Το συμβάν με το πολύκροτο χαστούκι:

Χιλιάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου με τις ιστορίες τους σχετικά με την αλωπεκία μετά το συμβάν στα Όσκαρ

«Λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έχω περάσει με την υγεία μου και ότι συνέβη στα Όσκαρ, χιλιάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου με τις ιστορίες τους», δήλωσε μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν η μητέρα ενός 12χρονου κοριτσιού, που δέχθηκε bullying λόγω της τριχόπτωσης και αυτοκτόνησε, καθώς και ένας γιατρός που εξήγησε τους διαφορετικούς τύπους της διαταραχής.

«Χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή για να δώσω στην οικογένειά μας με αλωπεκία, την ευκαιρία να μιλήσει για το πώς είναι να έχεις αυτή την πάθηση και να ενημερώσω τους ανθρώπους τι είναι στην πραγματικότητα η αλωπεκία».

Η πάθηση, ιδιαίτερα για τις μαύρες γυναίκες, μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη ενός ατόμου για τον εαυτό του και να τον αναγκάσει να αντιμετωπίζει συχνά τις αντιλήψεις των άλλων για την ομορφιά, τα μαλλιά, τη φυλή και τον πολιτισμό. Σύμφωνα με το Εθνικό Ίδρυμα Alopecia Areata, η διαταραχή επηρεάζει έως και 6,8 εκατομμύρια ανθρώπους στις ΗΠΑ οποιασδήποτε ηλικίας, φύλου και εθνοτικής ομάδας και τα συμπτώματα μπορεί να ποικίλλουν.

«Νομίζω ότι το κομμάτι που με δυσκολεύει περισσότερο είναι ότι έρχεται και φεύγει. Περνάς ένα ξόρκι και [πρέπει] να ξυρίσεις το κεφάλι σου», δήλωσε η ίδια.

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ είχε αναφερθεί μόνο εν συντομία στο χαστούκι προηγουμένως, γράφοντας στο Instagram την επόμενη μέρα: «Αυτή είναι μια εποχή για θεραπεία και είμαι εδώ για αυτό».

Πηγή: Guardian