Επίθεση Τσελίκ σε Τουρκοκύπρια βουλευτή: «Υιοθετεί ακραίες ελληνικές και ελληνοκυπριακές θέσεις»

«Επανέλαβε τις αντιτουρκικές ομιλίες που έγιναν στο ελληνικό και το ελληνικό κοινοβούλιο», σχολίασε σε έντονο ύφος στο twitter

Επίθεση σε Τουρκοκύπρια βουλευτή εξαπελυσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKΡ, Ομέρ Τσελίκ, κατηγορώντας την ότι υιοθετεί τις «ακραίες ελληνικές και ελληνοκυπριακές θέσεις».

Συγκεκριμένα, αντιδρώντας έντονα στις δηλώσεις της «βουλευτή» του «κόμματος» CTP στο ψευδοκράτος Ντογούς Ντεριά, έγραψε σε έντονο ύφος στο twitter.

«Καταδικάζουμε την αμετροεπή και προκλητική ομιλία. Τα λόγια αυτού του ατόμου δεν είναι παρά μια σύνθεση των ακραίων ελληνικών και ελληνοκυπριακών θέσεων και των δηλώσεων του PKK με στόχο την Τουρκία. Επανέλαβε τις αντιτουρκικές ομιλίες που έγιναν στο ελληνικό και το ελληνικό κοινοβούλιο», σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «αναμφίβολα, αυτή η νοοτροπία επιδιώκει να γίνει πραγματικότητα το όνειρο να γίνει η ΤΔΒΚ ελληνική αποικία. Η απάντηση που δώσαμε στους Έλληνες και Ε/Κ φασίστες που κυνηγούν αυτό το όνειρο ισχύει και για αυτό το άτομο».

Ομέρ Τσελίκ

Πηγή: skai.gr