Για τις 14 Νοεμβρίου σχεδιάζεται η επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του Τραμπ

Ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε χθες λόγο για την πιθανή επάνοδό του, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στην Αϊόβα, και ενώ πλησιάζουν οι κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ. 

Ο στενός κύκλος του Ντόναλντ Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να ανακοινώσει την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2024 στις 14 Νοεμβρίου, μετέδωσε ο ιστότοπος Axios επικαλούμενος πηγές που γνωρίζουν τα των συζητήσεων.

Ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε χθες λόγο για την πιθανή επάνοδό του, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στην Αϊόβα, και ενώ πλησιάζουν οι κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ

«Και τώρα, για να κάνουμε την χώρα μας πετυχημένη και ασφαλή και δοξασμένη, είναι πολύ, πολύ, πολύ πιθανό ότι θα το ξανακάνω», είπε.

Οι ενδιάμεσες εκλογές θα μπορούσαν να δώσουν μια ιδέα για το ποιος θα είναι προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων το 2024.

Εάν οι υποψήφιοι που υποστηρίζονται από τον Τραμπ τα πάνε άσχημα, είναι λιγότερο πιθανό εκείνος να λάβει υποστήριξη από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα για να διεκδικήσει ξανά την προεδρία.

Πηγή: skai.gr