Τραμπ σε οπαδούς του: Σύντομα η εξαφάνιση του COVID – Είμαστε καλύτερα από την Ευρώπη!

Αθεράπευτα… αδιόρθωτος εμφανίστηκε και πάλι το Σάββατο ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος μετέτρεψε το Λευκό Οίκο σε χώρο προεκλογικής συγκέντρωσης, επανέλαβε ότι ο κορωνοϊός "θα εξαφανιστεί σύντομα", και ουσιαστικά υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ είναι σε καλύτερη μοίρα από την Ευρώπη όσον αφορά την αντιμετώπιση του COVID-19!

"Είμαι καλά", δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος των ΗΠΑ από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου απευθυνόμενος στους οπαδούς του. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος νοσηλεύτηκε πρόσφατα μετά τη λοίμωξή του με κορωνοϊό, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση από τότε που επέστρεψε από το νοσοκομείο, τη Δευτέρα, δηλώνοντας ότι αισθάνεται θαυμάσια.

Στη δημόσια εκδήλωση/προεκλογική συγκέντρωση στον Λευκό Οίκο και ενώπιον ενός πλήθους που φώναζε "Τέσσερα χρόνια ακόμα!", ο Τραμπ έβγαλε και πάλι επειδικτικά τη μάσκα του, και διαβεβαίωσε ότι ο κορωνοϊός "θα εξαφανιστεί" πολύ σύντομα, ότι "αρχίζει να εξαφανίζεται"."Θέλω να ξέρετε ότι το έθνος μας θα νικήσει αυτόν το φρικτό κινεζικό ιό", επέμεινε ο Αμερικανός πρόεδρος.

"Παράγουμε θεραπείες και ισχυρά φάρμακα, θεραπεύουμε τους ασθενείς, θα το ξεπεράσουμε και το εμβόλιο θα έρθει πολύ, πολύ γρήγορα, σε χρόνο ρεκόρ" υποστήριξε. 

"Η επιστήμη και η ιατρική θα εξαλείψουν τον κινεζικό ιό μια για πάντα. Θα τον ξεφορτωθούμε από όλο τον κόσμο. Βλέπετε τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην Ευρώπη, στον Καναδά..., όμως αυτό θα εξαφανιστεί, αρχίζει να εξαφανίζεται και τα εμβόλια θα βοηθήσουν", εκτίμησε.
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ