«Το όνομά μου είναι Ταγίπ»: Ο Ερντογάν απείλησε την Ακσενέρ - Αυτή αποκάλυψε τη θεμελίωση νοσοκομείου… μινιατούρας 

Σφοδρή κόντρα Ερντογάν - Ακσενέρ - «Έριξαν μπετόν σε άδειο οικόπεδο, και επιχείρησαν να πείσουν την Τουρκία πως χτίζουν νοσοκομείο» τόνισε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος

Την πρόεδρο του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ απείλησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς αυτή ήταν που αποκάλυψε την υπόθεση με την τελετή θεμελίωσης νοσοκομείου… μινιατούρας. Η αντίδρασή τους ήταν σφοδρή, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης. 

«Κυρία Μεράλ όταν εμείς λέμε κάτι πως θα το κάνουμε, το ολοκληρώνουμε. Μη με βάλεις να ασχοληθώ μαζί σου!!»

«Ο Ερντογάν ξέρει πως δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτός που φοβάται δεν ξεκινά αυτό το ταξίδι. Εγώ είμαι έτοιμοι, η τσάντα μου είναι στο χέρι μου. Η φυλακή  στη Σηλυβρία δεν είναι κρύα. Εσύ δεν μπορείς να με απειλείς» δήλωσε η Ακσενέρ. 

«Να προσέχεις το όνομα μου. Με λένε Ταγίπ και το επώνυμο μου Ερντογάν. Να προσέχεις και το όνομα Ταγίπ και το όνομα Ερντογάν!» ήταν η απειλή. 

«Έριξαν μπετόν σε άδειο οικόπεδο, και επιχείρησαν να πείσουν την Τουρκία πως χτίζουν νοσοκομείο» τόνισε ειρωνικά η Μεράλ Ακσενέρ. 
.
«Αν και υπήρξαν κάποιες ελλείψεις εγώ προσωπικά μίλησα με τον υπουργό μου και μου είπε πως θα παρέμβη και θα το διορθώσει. Εμείς όταν λέμε πως κάτι θα το κάνουμε το ολοκληρώνουμε κυρία Μεράλ» απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος, παραδεχόμενος το λάθος. 

«Έι κύριε Ερντογάν εσύ πρώτα να ασχοληθείς τους γλείφτες που σε έβαλαν να παίξεις αυτό το θέατρο με την τελετή και αυτούς που δίπλα σου γεμίζουν τις τσέπες τους με μαϊμού τελετές θεμελίωσης έργων» ανταπάντησε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος.

Του κόστισε αυτή η ιστορία γιατί αυτό είναι το αφήγημά του ότι θα ξαναχτίσει την Τουρκία σχολίασε ο Μανώλης Κωστίδης. 

Πηγή: skai.gr