Τουρκία: Επεισόδια σε προεκλογική συγκέντρωση του Εκρέμ Ιμάμογλου - Επιτέθηκαν με πέτρες στο λεωφορείο του (Βίντεο)

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης προσπάθησε να κατευνάσει το συγκεντρωμένο πλήθος για να αποφευχθούν τα χειρότερα, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια.

Επεσόδια εκτυλίχθηκαν στην προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου της Κωνσταντινούπολη, Εκρέμ Ιμάμογλου στην πόλη Ερζερούμ.
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, μια ομάδα 100-150 ατόμων επιτέθηκε πετώντας πέτρες στους οπαδούς του Ιμάμογλου και στο λεωφορείο του.

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης προσπάθησε να κατευνάσει το συγκεντρωμένο πλήθος για να αποφευχθούν τα χειρότερα, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια. «Για να μην πάθετε οποιαδήποτε ζημιά, για να μην πάθετε κάτι… Οχι οχι προβοκάτσια. Σας παρακαλώ μια χούφτα άνθρωποι προσπαθούν να σας προκαλέσουν . Πηγαίνετε λίγο πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Καθώς τα επεισόδια δεν σταματούσαν, ο ίδιος φυγαδεύτηκε από τους άνδρες της ασφάλειάς του και απομακρύνθηκε από το σημείο της συγκέντρωσης. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου επιστρέφει αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη.

Για τα επεισόδια, ο Ιμάμογλου εξαπέλυσε επίθεση προς την αστυνομία, τον αστυνομικό διευθυντή και το νομάρχη της πόλης πως δεν έκαναν τίποτα για να εμποδίσουν τα επεισόδια. 
«Εσείς αστυνομικοί παρακολουθείτε απλά όσα συμβαίνουν. Κι εμείς σας παρακολουθούμε» ανέφερε. 
 

Πηγή: skai.gr