Αρκετά καλή η υγεία του Ερντογάν, λέει ο υπ. Υγείας - Ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε μέσω τηλεδιάσκεψης

«Η λοίμωξη της γαστρεντερίτιδας περιορίστηκε» ανέφερε ο υπουργός Υγείας διαβεβαιώνοντας πως ο Τούρκος πρόεδρος θα επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του

Περιορισμένες συνεχίζουν να είναι οι εμφανίσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος εδώ και μερικές μέρες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, όπως ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας.

«H κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά καλή. Η λοίμωξη της γαστρεντερίτιδας περιορίστηκε. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα του το συντομότερο δυνατόν» ανέφερε σήμερα ο Φαχρετίν Κοτζά, υπουργός Υγείας της Τουρκίας.

Την ίδια ώρα, ο Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε και σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης από το γραφείο του στα εγκαίνια μιας σιδηροδρομικής γραμμής για αμαξοστοιχίες υψηλής ταχύτητας στα Άδανα, στη νότια Τουρκία. Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πιστεύω πως η 14η Μαίου θα είναι η μέρα που η "Λαίκή Συμμαχία" θα ενωθεἰ με τον λαό όπως και θα είναι μια ημερομηνία θριάμβου. Ο Θεός να μας βοηθήσει». 
 

Πηγή: skai.gr