Το ζεύγος Μπέκαμ δώρισε 1 εκατ. δολάρια για τα παιδιά της Ουκρανίας – Δείτε βίντεο

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ δώρισαν 1 εκατομμύριο δολάρια στη Unicef για την υποστήριξη των παιδιών της Ουκρανίας δίνοντας το καλό παράδειγμα στους θαυμαστές τους. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας απηύθυνε έκκληση για την κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα με ένα συγκινητικό μήνυμα. 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έβαλε το ειδικός βάρος του στην καμπάνια μέσω του Unicef's 7: The David Beckham Unicef Fund, μοιράζοντας την έκκλησή του για βοήθεια στους 71,2 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram. 

Σε μια δήλωσή του, ο 46χρονος Μπέκαμ, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι μητέρες αναγκάστηκαν να διαφύγουν με τα παιδιά τους. Οικογένειες διαλύθηκαν. Παιδιά που τα πήραν από τα κρεβάτια τους για να γίνουν πρόσφυγες εν μία νυκτί. Καθώς η σύγκρουση στην Ουκρανία μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα, οι ανάγκες των οικογενειών κλιμακώνονται και 7,5 εκατομμύρια παιδιά πλέον κινδυνεύουν. Ενώ η σύγκρουση στην Ουκρανία μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα, οι ανάγκες των οικογενειών κλιμακώνονται και 7,5 εκατομμύρια παιδιά βρίσκονται πλέον σε κίνδυνο», τονίζει στο βίντεο.

«Με την οικογένειά μου ασφαλή δίπλα μου, ένιωσα ανήμπορος όπως όλοι μας, όταν αντιμετωπίζουμε σκηνές απόγνωσης», συνεχίζει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σημειώνοντας πως με την Βικτόρια έκαναν μια δωρεά εκ μέρους της οικογένειάς τους.

«Θα ήμασταν ευγνώμονες εάν μπορούσατε να βοηθήσετε τη UNICEF να στηρίξει αυτά τα παιδιά. Δώστε ό,τι μπορείτε σήμερα», πρόσθεσε. 

Ο Βρετανός σούπερ σταρ έχει εργαστεί ως πρέσβης καλής θέλησης της Unicef επί 17 χρόνια. 

Από πλευράς της, η σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια Βικτόρια Μπέκαμ, 47 ετών, μοιράστηκε το μήνυμα του Μπέκαμ στον λογαριασμό της στο Instagram τονίζοντας ότι «η κατάσταση στην Ουκρανία είναι πραγματικά αποκαρδιωτική. Σκεφτείτε να κάνετε δωρεά στο @unicef 7 Fund Emergency Appeal αν μπορείτε (…) τα χρήματα θα διατεθούν για την παροχή άμεσης βοήθειας για υποστήριξη για την υποστήριξη της ευημερίας των παιδιών, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών προμηθειών και ασφαλών χώρων για οικογένειες».

Πηγή: skai.gr