Το αινιγματικό βίντεο της Μαντόνα που έγινε viral- «Αν το χάσω, είμαι gay»

H βασίλισσα της ποπ έκανε τους φανς της να αναρωτιούνται τι θέλει να πει με το νέο της βίντεο στο tik tok το οποίο μέσα σε μία ώρα συγκέντρωσε 1,3 εκατομμύρια προβολές

Η βασίλισσα της Ποπ υπήρξε από την αρχή της καριέρας της υποστηρίκτρια της γκέι κοινότητας. Ωστόσο, φρόντισε να βάλει ξανά «φωτιά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας χθες, Κυριακή ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο βρίσκεται στην τουαλέτα της και να κρατά ένα ροζ εσώρουχο. Στη συνέχεια πετάει το εσώρουχο με σκοπό να βάλει «καλάθι» αλλά… αστοχεί επίτηδες. Η Μαντόνα στη συνέχεια, ανασηκώνει τους ώμους και απομακρύνεται. Στη λεζάντα γράφει: «Αν αστοχήσω, είμαι γκέι».

Το βίντεο έγινε αμέσως viral συγκεντρώνοντας  1,3 εκατομμύρια προβολές μόνο την πρώτη ώρα με τους θαυμαστές να αναρωτιούνται τι θέλει να πει η βασίλισσα της Ποπ.

Δεν είναι σαφές αν η σταρ απλώς αστειευόταν ή έκανε μια δήλωση για τη σεξουαλικότητά της. Για πολλά χρόνια όμως φημολογούνταν πως η Μαντόνα είναι γκέι. Ποτέ όμως, δεν επιβεβαιώθηκε. Η Μαντόνα έχει βγει δημοσίως μόνο με άνδρες, συμπεριλαμβανομένων των Tupac Shakur, Vanilla Ice και Dennis Rodman. 

Μαντόνα

Επίσης έχει παντρευτεί δύο φορές - με τον Sean Penn (1985-1989) και έπειτα με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Guy Ritchie, με τον οποίο έχουν τον 22χρονο Ρόκο. 

Ωστόσο, ποιος μπορεί να ξεχάσει το περιβόητο φιλί με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Κριστίνα Αγκιλέρα στα VMAs του 2003. Επίσης, στα 64α γενέθλιά της αντάλλαξε καυτά φιλιά με τις φίλες της στο πίσω μέρος της λιμουζίνας της.

Πηγή: skai.gr