ΚΑΙΡΟΣ

Tο αγαπημένο λουλούδι της Βασίλισσας Ελισάβετ και η παλιά φωτογραφία που το συνδέει (pics)

Το αγαπημένο της λουλούδι αποκαλύπτει η βασίλισσα Ελισάβετ μέσω του επίσημου λογαριασμού της βασιλικής οικογένειας στο Instagram. Πρόκειται για το Μιγκέ (Convallaria Majalis), ευρύτερα γνωστό σαν κρίνο της κοιλάδας και σαν «Δάκρυ της Παναγίας». 

Η φωτογραφία, με τη βασίλισσα Ελισάβετ σε νεαρή ηλικία, είναι από το Chelsea Flower Show. Στην έκθεση το λουλούδι έχει την τιμητική του. Η έκθεση φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί εικονικά από τις 18 έως τις 24 Μαΐου, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και της απουσίας της Βασίλισσας, η οποία έχει απομονωθεί για λόγους υγειονομικής ασφάλειας στο κάστρο του Ουίνδσορ με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο. Αστρολογικά το «Δάκρυ της Παναγίας»  είναι το λουλούδι του Μάη.

Η Ελισάβετ παρευρέθηκε πρώτη φορά ως Βασίλισσα το 1955, και έκτοτε πηγαίνει σχεδόν κάθε χρόνο.  Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, εμφανίζεται η νεαρή Ελισάβετ να έχει επισκεφθεί τον κήπο περνώντας πάνω από τη λίμνη του Chelsea Flower Show με τη βοήθεια μιας γυναίκας. 
 

 

Πηγή: skai.gr