The Sun: Ο Κάρολος τηλεφώνησε στον Χάρι να μην φέρει την Μέγκαν στο τελευταίο «αντίο» στην Ελισάβετ

Ο Κάρολος κατέστησε λίαν σαφές ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη, ανέφερε πηγή στο βρετανικό tabloid

Ο Κάρολος φέρεται να τηλεφώνησε στον γιο του, πρίγκιπα Χάρι, και του ζήτησε να μην φέρει στο Μπαλμόραλ την Μέγκαν Μαρκλ, αποκαλύπτει σήμερα η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο βασιλιάς Κάρολος Γ' φέρεται να είπε στον πρίγκιπα Χάρι να μην φέρει μαζί του τη σύζυγό του στο κάστρο Μπαλμόραλ, την ώρα που τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευδαν για να πουν το τελευταίο «αντίο» στην βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονταν ήδη στη Βρετανία, όταν η γιαγιά του άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ώρα που η βασιλική οικογένεια ήταν ανάστατη λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του προκάλεσαν αμηχανία, ανακοινώνοντας το μεσημέρι της Πέμπτης ότι θα ταξίδευαν μαζί στο Μπαλμόραλ, χωρίς να έχουν συμβουλευτεί την υπόλοιπη οικογένεια.

Σύμφωνα με την Sun, ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στο Frogmore Cottage, το σπίτι του ζεύγους στο Ουίνδσορ, όταν του τηλεφώνησε ο πατέρας του και του ζήτησε να μην φέρει τη Μέγκαν σε μια τόσο θλιβερή στιγμή.

«Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι δεν ήταν σωστό ή πρέπον για τη Μέγκαν να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο βαθιά θλιβερή στιγμή» ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.

«Του επισημάνθηκε ότι η Κέιτ δεν θα πήγαινε και ότι παρόντες θα έπρεπε να είναι μόνον τα πιο στενά συγγενικά μέλη. Ο Κάρολος κατέστησε λίαν σαφές ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη».

Ο Χάρι συμφώνησε να πάει μόνος του μετά την παρέμβαση του πατέρα του. Ως αποτέλεσμα, έπρεπε να βρει το δικό του αεροπλάνο και η καθυστέρηση σήμαινε ότι δεν έφτασε στο Μπαλμόραλ μέχρι τις 7.52 μμ, σχεδόν 90 λεπτά αφότου ανακοινώθηκε στο κοινό ότι η βασίλισσα είχε πεθάνει.

Πηγή: skai.gr